2777
2789

گرید ۴ رو نمیدونم

ولی عمه من گرید ۳ داشت و بعد عمل برداشتن تومور رفت تو کما و دیگه به هوش نیومد و فوت کرد در عرض ۲۰ روز

کل اون ۲۰ روزم تو کما بودش

شاید اگه بعد عمل تو کما نمیرفت شانس زنده موندن داشت تا چند ماه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گرید ۴ رو نمیدونم ولی عمه من گرید ۳ داشت و بعد عمل برداشتن تومور رفت تو کما و دیگه به هوش نیومد و ف ...

من مادر بزرگم گرید ۴ سه ماهه عمل کرده پرتو درمانیم رفته 

خدارو شکر حالش خوبه فقط کمی پاهاش بی حس شدن برای بلند شدن اذیت میشه

عزیزم ایشون اینجا اومدند اروم بشند بهتر بود اینو تعریف نمیکردیم

خب عمه منم ممکن بود تا مدتی زنده بمونه اگه عملش خوب پیش میرفت 

ولی خب شاید خدا نخواست که بمونه

البته اسی باید از پزشک معالج بپرسن شانس بهبود رو چون تومورها انواع مختلف دارن و نمیشه از رو مال یه نفر نظر داد

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

وای خدا رحمتش کنه

ممنونم

من مادر بزرگم گرید ۴ سه ماهه عمل کرده پرتو درمانیم رفته  خدارو شکر حالش خوبه فقط کمی پاهاش بی ...

خب خیلی از موردای تومور مغزی خوب میشن یا حداقل تا چندین سال کنترل میشن

احتمالا مادربزرگ شما شرایط خوبی دارن در حال حاضر