2821
2789
عنوان

تصادف کردیم

428 بازدید | 26 پست

بچه ها دیشب خیابون لیز بود یه نم بارون زده بود یه ماشین ازپشت زد بهم گواهینامم ندارم ازترس زنگ نزدیم افسر اگه زنگ میزدم ماشینو میبردن پارکینگ؟؟

یه اشنایی داریم توکلانتری میگه نمیبرن فقط جریمه میکنن درسته؟من ک تاحالا نشنیده بودم

افسر لحظه‌ای که میرسه گواهینامه‌های هر دو طرف رو چک میکنه، بدون اینکه مهم باشه کی مقصره.

اینکه کسی گواهینامه نداره یا همراهش نیست و…تصمیمش با افسر هست که جریمه کنه، یا اگه بخواد اذیت کنه ببره پارکینگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از پشت زده بود مقصر بوده از تو اصلا گواهینامه نمیخواست

الان مث خرگیرکردم توگل خرج ماشین هشت تومنه اون این یاروهم دبه کرده میگ گواهینامه نداری هرغلطی کنی به جایی نمیرسی

از پشت بزنه اون مقصره نباید اینکارو میکردی شاید دیدند گواهینامه نداری ترسوندنت تازه باید خسارتم بگیری ربطی به گواهینامه نداره

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
افسر لحظه‌ای که میرسه گواهینامه‌های هر دو طرف رو چک میکنه، بدون اینکه مهم باشه کی مقصره. اینکه کسی ...

والا من تصادف کردم گواهینامه هم پیش نبود ولی میدونستم مقصر طرفه 

زنگ زدم افسر اومد گواهینامه طرف رو گرفت داد بهم، یه گزارشم کروکی گذاشت روش 

توافقی رفتیم بیمه خسارتم رو داد

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
الان مث خرگیرکردم توگل خرج ماشین هشت تومنه اون این یاروهم دبه کرده میگ گواهینامه نداری هرغلطی کنی به ...

شماره پلاک برنداشتی؟

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
افسر لحظه‌ای که میرسه گواهینامه‌های هر دو طرف رو چک میکنه، بدون اینکه مهم باشه کی مقصره. اینکه کسی ...

بعد اگه ببره پارکینگ باید چیکارکنم واسه دراوردنش

داره میترسونتت گولشو نخور دقیقا همین اتفاق برای اشنامون افتاد ولی اون گفت گواهینامه ندارم درست ولی خرج موتورش زیاد بود وایسادجوری شده بود ماشینه زنگ میزد التماس میگفت توروخدا بیا رضایت بده ماشین نره پارکینک هزینه اش بامن

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
الان مث خرگیرکردم توگل خرج ماشین هشت تومنه اون این یاروهم دبه کرده میگ گواهینامه نداری هرغلطی کنی به ...

غلط کرده اون موقع پلیس بایدزنگ میزدی میومد حالاهم شکایت کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

غلط کرده اون موقع پلیس بایدزنگ میزدی میومد حالاهم شکایت کن

اره اشنامون رئیس کلانتریه گفت باهاش حرف بزن صحنه سازی کنین وزنگ بزنین افسر اگه نیومد شکایت کن 

اره اشنامون رئیس کلانتریه گفت باهاش حرف بزن صحنه سازی کنین وزنگ بزنین افسر اگه نیومد شکایت کن 

درست میگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شماره پلاک برنداشتی؟

عکس گرفتم شمارشم داد امروز زنگش زدم دیشب گفت اگه خرجش زیاد نباشه نصف نصف میکنیم چون گواهینامه نداری نمیخام ماشینت بره پارکینگ الان ک فهمیده هزینش زیادمیشه میگه ندارم ونمیدم توگواهینامه نداری هرغلطی بکنی ب ضررخودته

بعد اگه ببره پارکینگ باید چیکارکنم واسه دراوردنش

فکر کنم صاحب ماشین فقط میتونه درش بیاره

یه مقدار دوندگی هم داره

من خودم چند سال پیش تصادف کردم، پشت چراغ قرمز ایستاده بودم طرف ترمز ماشینش عمل نکرد از پشت زد بهم، خیلی هم آدم محترمی بود خودش گفت زنگ میزنم افسر بیاد، من گفتم من اصراری ندارم، اون گفت نه زنگ میزنم بیاد.

افسر وقتی رسید گواهینامه منم چک کرد ولی پس داد

می‌دونی قانون سلیقه‌ای هست توی این مملکت، ممکنه یه افسر دیگه اصلا چک نکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز