2777
2789
عنوان

دلم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 49 پست
ن این اومد پیام داد نوشته بود نامرد خودشم 🤦🏻‍♀️ ولی نامرد خودش بود چیه مرد هی قهر کنه مگ بچه ایم& ...

عزیزم کاش باهم حرف میزدید درست میشد بهش مگفتی به جای قهر حرف بزنیم  ماهم همین بودیم هی قهر عی دعوا اونم لجباز بود قهر میکرد یه هفته پیداش نمیشد همش من تلاش میکردم دیگه نشد ک بشه تو هم زیاد فکرتو‌درگیر نکن درسته سخته درک میکنم زمان حلش میکنه 💚

درسته  ولی میدونی چقدر سخته این اراده کردنه؟؟  قلبم آتیشه  خدا خودش آروممم کنه&nbs ...

فقط اینو می دونم که الان خیلیا مثل شما هستن یعنی بدون تنها نیستی چون وضعیت جوری شده پسرا. دنبال سواستفاده از دخترا و تنوع طلب شدن گولشون رو نخورید 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم ب خدا ولی وقتی طرف مقابلم رعایت نمیکنه من هر کاری میکردم نمیشد حرف میزدم قهر نمیکردم زود آشت ...

خثب عزیزم ناراحت چی هستی  خوب اون اخلاقش این بود و نمیشد تغییرش داد اگه ازدواج اینا میکردی به مشکل میخوردی

من دارم ب خدا ولی وقتی طرف مقابلم رعایت نمیکنه من هر کاری میکردم نمیشد حرف میزدم قهر نمیکردم زود آشت ...

میدونی طرف منم همینه کوتاه میام آشتی میکنم سعی میکنم زیاد گیر ندم پاپیچش نباشم ولی اون اصلا برای رابطه تلاش نمیکنه همش میگه من خوبم من ایراد ندارم تو مشکل درست میکنی تو بحث میکنی تو‌ بچگونه رفتار میکنی

عزیزم کاش باهم حرف میزدید درست میشد بهش مگفتی به جای قهر حرف بزنیم  ماهم همین بودیم هی قهر ...

نه این قهر می‌کرد شبش دیگ حتما پیام میداد 

نمیذاشت بیشتر از دو روز بشه 

اگر غیبش میشد ی هفته میومد ک زودتر تموم میکردم 

ولی خب پیوی پاک کردنش رو مخم بود 

کلا خیلی عصبی شدم زدم پاک کردم 😵‍💫

منم دلم تنگه اما با این تفاوت که من کات نکردم فوت شد💔

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
ما همش اینجوری بودیم همش قهر بود میدیدی ی هفته خوب بودیم بعد سر هیچی قهر می‌کرد منم پیام نمی‌دادم دو ...

ابجی گلم چه خوب که تموم کردی ببین این رابطه برای تو کلا عذاب اور بوده وگرنه کات نمیکردی اگه دوباره برگرده همون آش و همون کاسه اس هرچی بیشتر بمونه تو زندگیت بیشتر اسیب میبینی پس بزار بره حتی اگه برگشت دوباره باهاش نرو تو رابطه چون پشیمون میشی بخدا پشیمون میشی منم این روزا رو گذروندم من اخر رابطه های اینجوری رو میفهمم چی میشه ...مگه چقدر فرصت داری که وقت باارزشتو پای آدم اشتباهی میزاری که اخرشم میدونی جدائیه وبه جایی نمیرسی...عزیزم این روزارو تحمل کن چون طبیعیه ..کم کم حالت خوب میشه به شرط اینکه قوی باشی و دوباره رابطتتو ازنو شروع نکنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
اینا درست بشو نیستند تنها راهش بی‌خیالی ماست که ماهم نمی‌تونیم بیخیال بشیم

وای همینو بگو من اول‌ش آنقدر راحت بودم 

الیته ته دلم میگفتم میاد 

ولی اون بیصداس من دیونه میشم 

البته قلب بیوشو برنداشته بچم اونو میبینم جیگرم آتیش میشه 

ابجی گلم چه خوب که تموم کردی ببین این رابطه برای تو کلا عذاب اور بوده وگرنه کات نمیکردی اگه دوباره ب ...

میدونی آنقدر خسته بودم آنقدر مصمم بودم ک دو سه روز اول میگفتم جشن بگیرم ب خاطر آزادیم از این آدم رفته رفته نمیدونم چیه آدم پشیمون میشه من قبل عیدم اینجوری کردم بعد اومد برگشتم دوباره بدتر از قبل شد اول‌ش میگم به به راحت شدم 

ولی بیشتر ب خاطر تلاش نکردنش اذیتم