2777
2789
عنوان

دلم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 49 پست
این اومد از هر جا پیام داد دیلیت زدم 😵‍💫

خوب این یعنی میخواست مال ما برعکس بود رفتم‌گفتم بیا بشینبم در مورد مشکلاتمون خرف بزنیم یه هفته غیب شد بعد اونم انگار ن انگار ک‌ما زمانی رل بودیم منم زدم بلاکش کردم الان دیذم اونم منو بلاک کرده 🤣شاید ناراحت باشم ولی خوشحالم ک بیرون اومدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه باید اصولشو بلد باشی همش بحث همش قهر الان تموم نشه بعدا تموم میشه مثلا مال ما من می‌دونم من پی ...

ما هم اینجوری بودیم همش لج بازی همش 

میومدیم حرف میزدیم راه میومدیم بعد ی هفته دوباره خسته بودم دیگ همش عصبی میشد میزر پیوی پاک می‌کرد منم زدم کلا تل پاک کردم 

نمیشه میدونی هر کاری میکنی هست همونجا  هر چی بگی میکنم ولی یهو یادش میاد دیونه میشم من دیگ جز ...

درکت میکنم خیلی سخته 😔😔

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

خدا رو شکر کن این قدرت رو داشتی که خودت اراده کردی و عقل سلیم واست تصمیم گرفت

اگر ادامه دار میشد و سال‌ها ادامه پیدا می‌کرد معلوم نبود روزگارا  چی میشد سرت رو با هر چی میتونی گرم کن یا رفت و آمد یا کتاب یا ورزش کم کم یادت می‌ره آدم واسه هر آشغالی حالشو خراب نمیکنه پسرای الان اکثریت هرزه شده حیفه وقت که پاشون بزاری 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
اشتباه میکنی اولویتت نزار باشه اولویتت درس بعد اون  وقتی اولویت اون تو نیسنی پس تو هم نباید خی ...

دقیقا 

ولی درس خوندن تمرکز میخاد 

سر درسم بیشتز کات کردم ک بشینم بخونم برا استخدامی میخونم اگر قبول شم پشیمون ترین میشه 

ولی حواسم نیس همش گریمه

خدا رو شکر کن این قدرت رو داشتی که خودت اراده کردی و عقل سلیم واست تصمیم گرفت اگر ادامه دار میشد و ...

درسته 

ولی میدونی چقدر سخته این اراده کردنه؟؟ 

قلبم آتیشه 

خدا خودش آروممم کنه 

خوب این یعنی میخواست مال ما برعکس بود رفتم‌گفتم بیا بشینبم در مورد مشکلاتمون خرف بزنیم یه هفته غیب ش ...

ن این اومد پیام داد نوشته بود نامرد خودشم 🤦🏻‍♀️

ولی نامرد خودش بود چیه مرد هی قهر کنه مگ بچه ایم 

زیادم بچه نیستین ولی کاش سواد رابطه رو یاد بگیرین

من دارم ب خدا ولی وقتی طرف مقابلم رعایت نمیکنه من هر کاری میکردم نمیشد حرف میزدم قهر نمیکردم زود آشتی میکردم بحث نمیکردم سعی می‌کردم حرف بزنم ولی اون اصن 27 سالش بود انگار بیست سالش