2777
2789
عنوان

دلم تنگه

273 بازدید | 49 پست

بچه ها من ی هفته پیش همین روز رابطمو خیلی مصمم تموم کردم دلیت زدم هر جا پیام داد دیلیت زدم و حالم خوب بود ک از ی رابطه ی سمی اومدم بیرون 

الان ک داره هی روزا میره جلو بیشتر دلتنگش میشم وقتی میبینم هیچ تلاشی نکرد زنگی چیزی دیوانه میشم 

ب همین راحتی تموم شد ولش انگار داغی نمیفهمی وقتی میگذره و طرف نمیاد جلو حالت بد میشه 

نمیدونم چیکار کنم ب کی بگم هیچی آرومم نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 2 روزه البته تموم نکردم من پیام ندادم اونم دیگ پیام نمیده

ما همش اینجوری بودیم همش قهر بود میدیدی ی هفته خوب بودیم بعد سر هیچی قهر می‌کرد منم پیام نمی‌دادم دو روز قهر هی تکرار میشد 

من دیل زدم تل 

اومد وات دیل زدم 

اومد رو اون یکی اکانتم انمم دیل زدم 🤦🏻‍♀️

عزیزم میخوای از فکرش دربیای فیلم یا کارتون ببین جدا از شوخی میگم فقط به خاطر اینکه از فکرش دربیای مسخره نمیکنم ولی کارتون ماداگاسکار خیلی خنده داره 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
ما همش اینجوری بودیم همش قهر بود میدیدی ی هفته خوب بودیم بعد سر هیچی قهر می‌کرد منم پیام نمی‌دادم دو ...

رابطه باید اصولشو بلد باشی همش بحث همش قهر الان تموم نشه بعدا تموم میشه مثلا مال ما من می‌دونم من پیام ندم نمیده چون اون فک می‌کنه من مقصزم من فک میکنم اون این یعنی چی یعنی هنوز به بلوغ عاطفی نرسیدیم

عزیزم میخوای از فکرش دربیای فیلم یا کارتون ببین جدا از شوخی میگم فقط به خاطر اینکه از فکرش دربیای مس ...

نمیشه میدونی هر کاری میکنی هست همونجا 

هر چی بگی میکنم ولی یهو یادش میاد دیونه میشم من دیگ جز اون کی رو بخام 

باز چجوری دل ببندم 

اگ برت یکی دیگ بشه چی؟