2777
2789
عنوان

دختر ۲۰ ساله ای رو نصیحت کنید که ... 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4213 بازدید | 313 پست

از این فازا بیا بیرون و خودت رو سرگرم کاری کن

تو کانال های انگیزشی دخترانه عضو شو

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

سعی کن خودتو بالا بکشی تو زندگیت ب چیزای کم قانع نشو برو بالا بالا ها ،درستو ،تیپتو ،دوستاتو بالا ببر ،ب هر پسری هم اعتماد نکن دوس داشتنتو اولویت زندگیت نزار قوی باش

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من بره کلاس های متفاوت شرکت کنه، پیاده روی پارک همایش کنسرت جشنواره افتتاحیه رستوران هر جاااااا 

تا اونجا که میتونی تو اجتماع باش مخصوصا جاهایی که دوست داری شریک عاطفیت هم اون فعالیتو داشته باشه 

مثال میزنم دوست خودم میخواست اسب سوار گیرش بیاد هر هفته میرفت تا بالاخره یکی رو پیدا کرد😬

خودت باش دختر جنس ما خیلی کثیفه 

در کل آدم ها همه آلوده شدند زمانی که فیلم های تاریخی نگاه می کنم می بینم جنایت از هر دو جنس برمیاد 

باید برای انسانیت تلاش کنیم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خودت رو ارتقا بده اونوقت نیازی نمیبینی که حتما کسی دوست داشته باشه. 

در ضمن هرچی دنبال یه چیزی باشی و توجه کنی اون بیشتر فرار میکنه. بی خیال باش. هر وقت که زمانش برسه اتفاق میوفته

خودت باش دختر جنس ما خیلی کثیفه 

همه هم نه ولی از جنس شما خیییلی کم آدم خوب و بالیاقت پیدا میشه🙂

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
بره سر کار ، مثلا آرایشگری ، سر پای خودش باشه 

اخه من اگه ارایشگر بشم که این نیاز به محبتی که دارم تامین نمیشه

اینم بگم که تو خانواده ای بزرگ شدم که محبت نکردن

برای همین عقده شده برام

اول خودشناسی بعدا دوست داشتن خود واقعی 

اولش سخت هست خود واقعیت رو دوست داشته باشی اما همین که بیشتر بشناسیش می بینی همین خود واقعیت هست که تو رو تبدیل به یک انسان واقعی می کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈