2777
2789
عنوان

فکرم خیلی درگیره

3141 بازدید | 701 پست

کارام بهم ریخته...

کنکور و درساش ...هرچی میخونم نمیرسم ..

داغون اصلا

همه چی آشفته س..

فضا متشنجه.. 

بگید تنها نیستم...

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
فکرتو آزاد کن برو سینما هتل یا فسیلو ببین مسه من 🗿🛀🏻

وقت هیچی رو ندارم..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وجود من میتانی تنها باشیییی؟🥹

ن بخدا 

ای همه هستی مننننن😂❤️

با وجود من میتانی تنها باشیییی؟🥹

رهااااا عوضی منطقه امن منی

ن بخدا  ای همه هستی مننننن😂❤️

افرین😌😌🤣 

ینییی خوشم میاددد همیشهعع میرسممممم 

می بینیی ارتباط لوله ایی قلبییی روو حال مکنیییی؟😌

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

رهااااا عوضی منطقه امن منی

ارههع من عوضییی تو اممم عوووف🤌🏻🤌🏻😌🤣 منطقه اازاد امنتم هستمممم 😌 من بارا تو اصن

افرین😌😌🤣  ینییی خوشم میاددد همیشهعع میرسممممم  می بینیی ارتباط لوله ایی قلبییی روو حا ...

اصن جووووووون

خانم محترم میای بگو عینک آفتابی بزنم ماشالله چ نورانی تشریف دارین😔

ارههع من عوضییی تو اممم عوووف🤌🏻🤌🏻😌🤣 منطقه اازاد امنتم هستمممم 😌 من بارا تو اصن

عااااااااااااح

ای خدا بغل میخوام اخهههه

اصن جووووووون خانم محترم میای بگو عینک آفتابی بزنم ماشالله چ نورانی تشریف دارین😔

خانومم قبلش شوما باید نورت کم تر کنیی انقد نتابه به من بازتاب شهههه فک میکنیی نور منهههه ؟🤣 نه حاجیی فیکهههه منبع اصلی شومایییی

خانومم قبلش شوما باید نورت کم تر کنیی انقد نتابه به من بازتاب شهههه فک میکنیی نور منهههه ؟🤣 نه حاجی ...

ماه منی پس🥲❤️

عااااااااااااح ای خدا بغل میخوام اخهههه

🫂🫂🫂 اینننن تکنولوژیییی تا وقتی ب این مرحله نرسه که از پشت گوشی بشع یکی رو بغل کرد هنوز پیشرفت نکرده والا😌

🫂🫂🫂 اینننن تکنولوژیییی تا وقتی ب این مرحله نرسه که از پشت گوشی بشع یکی رو بغل کرد هنوز پیشرفت نکر ...

والا

تموم شه این روزا بیام ولت نتونم🥲🥲🥲

وای خدا ی شب تا صب غیبت کنیم🤣