cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 عنوان فکرم خیلی درگیره 3141 بازدید | 701 پست کارام بهم ریخته...کنکور و درساش ...هرچی میخونم نمیرسم ..داغون اصلاهمه چی آشفته س..فضا متشنجه.. بگید تنها نیستم... تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست.. 1402/08/12 | 19:20 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amin_zeous عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1112 فکرتو آزاد کن برو سینما هتل یا فسیلو ببین مسه من 🗿🛀🏻 ❌خانوما درخواست دوستی ندن❌
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 فکرتو آزاد کن برو سینما هتل یا فسیلو ببین مسه من 🗿🛀🏻 وقت هیچی رو ندارم.. تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
amin_zeous عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1112 وقت هیچی رو ندارم.. زندگی رو بخوای سخت بگیری به چخ میری کاکا ❌خانوما درخواست دوستی ندن❌
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 با وجود من میتانی تنها باشیییی؟🥹 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 با وجود من میتانی تنها باشیییی؟🥹 ن بخدا ای همه هستی مننننن😂❤️ تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 با وجود من میتانی تنها باشیییی؟🥹 رهااااا عوضی منطقه امن منی تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 ن بخدا ای همه هستی مننننن😂❤️ افرین😌😌🤣 ینییی خوشم میاددد همیشهعع میرسممممم می بینیی ارتباط لوله ایی قلبییی روو حال مکنیییی؟😌 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 رهااااا عوضی منطقه امن منی ارههع من عوضییی تو اممم عوووف🤌🏻🤌🏻😌🤣 منطقه اازاد امنتم هستمممم 😌 من بارا تو اصن ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 افرین😌😌🤣 ینییی خوشم میاددد همیشهعع میرسممممم می بینیی ارتباط لوله ایی قلبییی روو حا ... اصن جووووووونخانم محترم میای بگو عینک آفتابی بزنم ماشالله چ نورانی تشریف دارین😔 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 ارههع من عوضییی تو اممم عوووف🤌🏻🤌🏻😌🤣 منطقه اازاد امنتم هستمممم 😌 من بارا تو اصن عااااااااااااحای خدا بغل میخوام اخهههه تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 اصن جووووووون خانم محترم میای بگو عینک آفتابی بزنم ماشالله چ نورانی تشریف دارین😔 خانومم قبلش شوما باید نورت کم تر کنیی انقد نتابه به من بازتاب شهههه فک میکنیی نور منهههه ؟🤣 نه حاجیی فیکهههه منبع اصلی شومایییی ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 خانومم قبلش شوما باید نورت کم تر کنیی انقد نتابه به من بازتاب شهههه فک میکنیی نور منهههه ؟🤣 نه حاجی ... ماه منی پس🥲❤️ تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 عااااااااااااح ای خدا بغل میخوام اخهههه 🫂🫂🫂 اینننن تکنولوژیییی تا وقتی ب این مرحله نرسه که از پشت گوشی بشع یکی رو بغل کرد هنوز پیشرفت نکرده والا😌 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19423 🫂🫂🫂 اینننن تکنولوژیییی تا وقتی ب این مرحله نرسه که از پشت گوشی بشع یکی رو بغل کرد هنوز پیشرفت نکر ... والاتموم شه این روزا بیام ولت نتونم🥲🥲🥲وای خدا ی شب تا صب غیبت کنیم🤣 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..