2777
2789
عنوان

بی بچگی

3747 بازدید | 66 پست

کسانی که با تصمیم خودتون بچه دار نشدید، آیا پشیمون‌شدید؟ اگه بله ، به چه دلیل، اگه نه، لطفاً تجربه اتونو بهم بگید. (یا اگه کسیو میشناسید، ممنون میشم راجع بهشون باهم صحبیت کنیم.) 

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دنبال آزادی و پیشرفت هستی به بچه اصلا فکر نکن اصلااااا

به همین دلایل نمیخوام بچه داشته باشم اما مطمئن نیستم تا همیشه این دلایل کافی باشند. 

به همین دلایل نمیخوام بچه داشته باشم اما مطمئن نیستم تا همیشه این دلایل کافی باشند. 

بچه دست پا ادمو میبنده کلا زندگی آدم به قبل و بعد بچه تبدیل میشه اگه علاقه عشق به بچه نباشه خیلی سخت میشه همه چی

بچه دست پا ادمو میبنده کلا زندگی آدم به قبل و بعد بچه تبدیل میشه اگه علاقه عشق به بچه نباشه خیلی سخت ...

آره بدیاشو میدونم، دنبال عیب های احتمالی بچه نداشتنم. 

سلام قشنگ من

حتما میدونی که منم بچه نمیخوام

توی ایران تصمیم سختیه

شما راحت ترید 

ادم میترسه چون بهمون یاد ندادن همدم پیری بچه نیست همسر و دوستان و خود آدمه

بچه میبینم دلم میره

یاد مسئولیتش که می افتم میگم خب من یه انتخاب آزاد کردم 

اینکه لذت بی بدیل مادری رو نچشم ولی درد مادری هم نچشم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام قشنگ من حتما میدونی که منم بچه نمیخوام توی ایران تصمیم سختیه شما راحت ترید  ادم میترسه ...

ممنونم عزیزجونم از نظرت، 

دلم دست خیلی کوچولو‌ میخواد!

پوشک خیلی بد بو ولی نه! 😅

با خودمون این طور قرار گذاشتیم که فعلا" که بچه نمیخوایم، خب نمیخوایم، 

اگه یه روزی خواستیم، اگه دیر بود، یه بچه ی به دنیا اومده رو بیاریم تو دنیای خودمون! 

ممنونم عزیزجونم از نظرت،  دلم دست خیلی کوچولو‌ میخواد! پوشک خیلی بد بو ولی نه! 😅 با خودم ...

بهترین توصیف رو کردی 

من بوی گردن میخوام

ولی خواب شب هم دوست دارم

برای همین تصمیم گرفتیم خاله و عموی خوبی باشیم

چون در اطراف همیشه یه بچه پیدا میشه بخوریمش و بو کنیم ولی بچه خودمون بزرگ میشه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بهترین توصیف رو کردی  من بوی گردن میخوام ولی خواب شب هم دوست دارم برای همین تصمیم گرفتیم خال ...

😅، آره، حق با شماست، بهتره دوستای بیشتری داشته باشیم!!