2789
عنوان

دوست سابقم

120 بازدید | 12 پست

من یه اکیپ داشتم و خیلی باهم صمیمی بودیم نزدیک دو سال دوست بودیم بعد یکم باهم سرد شدیم و اینا گفتن بیاید یه جلسه بذاریم مشکلاتمونو حل کنیم اونجا اول شروع کردن توپیدن به من که تو تهاجمی هستی و اینا و بعدش که برگشتیم خونه من فکر میکردم قراره مشکلاتمونو حل کنیم ولی تو گروه یکی از بچه های اکیپ که باهاش صمیمی تر از همه بودم گفت نتونستم باهاتون راحت باشم بعدم شروع کردن به زومار نوشتن که ممنون تو این مدت باهامون دوست بودینو اینا. خلاصه قطع رابطه کردیم و اینا دوستم که ار همه بهش نزدیک تر بودم (خیلی خیلی نزدیکا ما قشنگ روزی دوساعت تلفنی حرف میزدیم) من خیلی منتظر بودم یه پیامی چیزی بهم بده یا بهم زنگ بزنه یا بیاد دم خونمون بعد یه ماه تازه پیام داد سلام خوبی منم خیلی سرد جواب دادم همون روز هم از چنلم لف داد هم منو از چنلش بن کرد بعدش الان بعد سه ماه برگشته میگه دلش واسم تنگ شده اونم با واسطه. بعد من حتی نمیدونم قصدش دوباره باهام دوست شدنه یا فقط عذاب وجدان داره یه سری سوال نوشتم که دلم میخواد ازش لپرسم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارزششو داره دوباره برگردی بهش؟

اآخه موضوع اینه که اصلا نمیدونم میخواد برگرده بهم یا نه. ولی خیلی خیلی بهم اهمیت میداد و تا حالا دوستی این مدلی تو زندگیم نداشتم. ولی خیلی بد جور باهام قطع رابطه کرد بعد تازه همین که با واسطه بهم رسونده بود دلش واسم تنگ شده کلی چیز دیگه ام گفتن مثلاً گفته بوداومده بوده فقط از من انتقاد کنه

اآخه موضوع اینه که اصلا نمیدونم میخواد برگرده بهم یا نه. ولی خیلی خیلی بهم اهمیت میداد و تا حالا دوس ...

انتقاد سازنده رو بپذیر

اگرم خودش آوند جلو باهاش حرف بزن ببین اصلا رابطه تون درست می شه یا نه

انتقاد سازنده رو بپذیر اگرم خودش آوند جلو باهاش حرف بزن ببین اصلا رابطه تون درست می شه یا نه

میتونست فقط به خوردم بگه نه جلوی ۵ نفر آدم دیگه من حداقل انتظار داشتم ازم دفاع کنه. بعد جالبیش اینه که فقط از من انتقاد کردن در حالی که همشون یه اخلاقی بدی داشتن ولی فقط به نظرشون رفتار من بولد بود. احساس میکنم اگر باهاش حرف بزنم غرورم زیر سوال میره

اکیپی راهنمایی کم و بیش باهم میمونن ولی دبیرستان واقعا رابطه ها خیلی صمیمی تره 

من الان کلاً قید اکیپو زدم میدونم دیگه تموم شده همه چی ولی اون دوستمو ییگم که از همه بهش نزدیک تر بودم