2777
2789
عنوان

کسی هست با بچه درس هم بخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست
کنکور بدم برای دانشگاه دولتی

چه رشته ای ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستاری

معدلت چنده ؟ نمرات دبیرستانت ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

معدلت چنده ؟ نمرات دبیرستانت ؟

پلیین بوده و نمیتونم از معدل استفاده کنم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پلیین بوده و نمیتونم از معدل استفاده کنم 

خوب کارت سخت میشه 

چون کنکور ۴۰۳، ۵۰ درصد نمره و معدل 

بنظرم وقتت رو بذار برای یه هنر یا کسب کار 

من خوندم پشیمونم

خوب کارت سخت میشه  چون کنکور ۴۰۳، ۵۰ درصد نمره و معدل  بنظرم وقتت رو بذار برای یه هنر یا ...

عزیز شما چ رشته ایی خوندی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی عجیب خابم میگیره خودمم خیلی خسته مبشم

منم همینطورم  باید زور بشیم  همین الان  که برای درس های دانشگاه میخونم  خوابم  میگیره سریع میرم  صورتم را با آب خنک میشورم  همیشه هم صبح تا چشمهام را باز میکنم  اول چای درست میکنم  خواب از سرم میپره 

💖عشقم خانواده ام💖
کیا وقت میکردی بخونی روزی چند ساعت میخوحدی

ببین من زیاد وقت نمیزاشتم صبح ها که میرفتند مدرسه  یه چند ساعت میخوندم  بعد که میامدند درسهاشون بود چون یکیشون کلاس اولی بود یکیشون پنجم  بعدم با هم دعوا میکردن  فقط وقتی نبودند میشد درس بخونم 

💖عشقم خانواده ام💖
عزیز شما چ رشته ایی خوندی

حقوق

2790
2778
2791
2779
2792