2777
2789
عنوان

به دادم برسید

163 بازدید | 14 پست

از همه چیزم عقب افتادم دی ماه نزدیکه از درسای تخصصی هرکدم یه فصل عقب افتادم عمومیا رو حفظ نکردم با این اوضاع برا امتحان دی چکار کنم😭😭😭😭

خیلی تنبل شدم خیلیییی 

اصلا حال ندارم درس بخونم از همه چی عقب افتادم

سلام، اول یادت باشه با استرس زیاد نمیتونی خوب پیش بری، پس اول مدیریت کن شرایط روانی رو....

بعدش برنامه ریزی و تلاش مطابق اون تا بتونی جبران کنی ان شاءالله تا جایی که بتونی 

خدایا شکرت🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنو اولشه البته من انسانیم... 

دهم انسانی؟

مسئله های شیمی سخته همش امروز فردا میکنم 

فیزیک عذابه دبیر خوبی نداریم با اینکه به ریاضی و حل مسئله علاقه دارم ولی متاسفانه دبیرامون افتضاحن

دهم انسانی؟ مسئله های شیمی سخته همش امروز فردا میکنم  فیزیک عذابه دبیر خوبی نداریم با اینک ...

نه دوازدهم انسانی.. کم کم عادت می کنی چون درسا هعییی جلوتر و جلوتر میره سخت تر میشه

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

نه دوازدهم انسانی.. کم کم عادت می کنی چون درسا هعییی جلوتر و جلوتر میره سخت تر میشه

وقت دارم تا دی ماه که کتابارو بخونم اخه من از راه دور درس میخونم ترمیه 

تا دی شیمی فیزیک دینی جغرافیا و زبان رو کامل کامل کل کتابو باید بخونم امتحان بدم

وقت دارم تا دی ماه که کتابارو بخونم اخه من از راه دور درس میخونم ترمیه  تا دی شیمی فیزیک دینی ...

خو تازه یه ماه گذشته زیادم درس ندادن پنجشنبه جمعه ها بشین بخونشون.. یعنی چی از راه دور؟ 

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

خو تازه یه ماه گذشته زیادم درس ندادن پنجشنبه جمعه ها بشین بخونشون.. یعنی چی از راه دور؟ 

یعنی شبانه میخونم الان جغرافیا درس ۷ رو تموم کرده دبیرمون 

دینی درس ۵ 

شیمی تا نصف فصل دو 

فیزیک دو فصل کامل