2777
2789
عنوان

احساس فشار برای دفع مدفوع

| مشاهده متن کامل بحث + 3727 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطورم دقیقا.....شما تو جمع میرین اینطور نیستین؟ اینکه فشار بیاد و سعی کنین خودتونو نگهدارین؟ و ...

نه فقط تومسافرت اینطورم نوعی استرسه وگرنه درواقع اصلا لازم به رفتن سرویس هم ندارم

من برعکس شما همیشه از تنش و حاشیه سعی میکنم دور باشم اصلا اینطور نیست که خودمو درگیر حاشیع و تنش کنم

به نظرم من برین دکتر بهتره مطمئن تره اینجا ممکنه کسی راهکار غلطی چیزی بگه بازم هرطور میل خودتونه

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
یعنی با دارو مشکل رفع میشه؟ دوستان میگن بخاطر استرسه یعنی اینطور نیست ؟

روده عصبی هست دیگه. ...منشا همون استرسه داروی اعصاب میدن استرست کنترل میشه اینم خوب میشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فقط یبوست داری؟

هیچی ندارم خیلی طبیعیه اوضا فقط و فقط وقتی تو جمع میرم جایی مثل مهمانی یا دانشگاه میرم احساس میکنم الانه خودمو خراب کنم فشار زیادی میاد وقتی میرم دستشویی هیچی نیست چون قبلش تخلیه شده

به نظرم من برین دکتر بهتره مطمئن تره اینجا ممکنه کسی راهکار غلطی چیزی بگه بازم هرطور میل خودتونه

مرسی از نظرت فعلا میخوام چند مدت استرسشو نداشته باشم شاید اوکی شد اگه دیدم جواب نداد به پزشک مراجعه میکنم مرسی

مرسی از نظرت فعلا میخوام چند مدت استرسشو نداشته باشم شاید اوکی شد اگه دیدم جواب نداد به پزشک مراجعه ...

خواهش میکنم نگرانش نباشید چیزی نیست ایشالا اما پیگیر دکترم بشین که خیالتون راحت بشه

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋