2777
2789
عنوان

عروسیو لباس ...

130 بازدید | 22 پست

بچها  اوضاعم ک خرابه حوسله هزینه انچنانی نداریم عروسی فامیله .گفته فاصله عقدو عروسی زیاد نیس یزره فکر بقیه رو نمیکنن چون خودشون دارن..

چی بپوشم؟ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یکیشو کرایه کن اورال بنظرم قشنگه من جدیدا بازار بودم با ۷۰۰ تومن میشه یچی قشنگ خرید

والا من هرچی میگردم کلا همه میلیونه دو سه پنج شیش معلوم نیس چ خبره واسه ی تیکه پارچه اونم ی شب 😔

والا من هرچی میگردم کلا همه میلیونه دو سه پنج شیش معلوم نیس چ خبره واسه ی تیکه پارچه اونم ی شب 😔

عزیزم اگ مایل باشی من خودم انلاین شاپ دارم چون جنسامون ازتولیدی ارائه میش ارزونه جنس وکیفیتم ک نگم برات ....اگ مایل بودی بگوبفرستم برات

زهرمار🗿

ن عزیزم برو باسلام ببین با۷۰۰ یچی شیک میتونی بخری من مشهد بودم چندروز پیش یه اورال خیلی شیک وخفن دیدم ۱وخورده 

ن عزیزم برو باسلام ببین با۷۰۰ یچی شیک میتونی بخری من مشهد بودم چندروز پیش یه اورال خیلی شیک وخفن دید ...

اونجا نظر نداره بعدم اگه با كيفيت نباشه نميشه كاري كرد حضوري بهتره