2777
2789

سلام، مادرم سرماخورده بود الان خوب شده ولی گوش راستش میگه کیپ شده انگار هوا گرفته ده روزی میشه اینجوری شده دکتر چرک خشک کن و چنتا داروی دیگه داده هنوز خوب نشده فردا دوباره میخاد بره دکتر

اشتها هم میگه ندارم عصبی شده حالش خوب نیست:(

خیلی ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بگید🌹

گوشه منم لطفا اگه راه کار دادن منم تگ کن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا منم دو هفتس اینطوریم گوش راستم گرفته باز نشده . بره دکتر گوش براش نوار گوش مینویسه بازم چرک خشک کن میده .من بعضی وقتا حس میکنم یکم بهترم .الان سفکسیم میخورم . دکتر میخواست یه دارو دیگه بنویسه ولی چون باردارم نتونست ..قبلا هم اینطوری شدم خوب میشن نگران نباشید

راستی اگه راه گوش به حلق بسته شده باشه یا آدامس بجوه که باز بشه یا بینیشو بگیره نفسشو حبس کنه به سمت گوشش فشار بیار باز میشه من قبلا اینکارو کردم خوب شدم. خدا کنه ایندفعه هم زود خوب بشم .

چه روغنی عزیزم؟

روغن خوراکی 

من گوشم کیپ شده بود و درد میکرد مامانم یکم روغن با سرنگ ریخت تو گوشم بعد همون‌جوری سرم رو گذاشتم رو بالش که نریزه روغن 

بعدش خوب شد 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
ای بابا منم دو هفتس اینطوریم گوش راستم گرفته باز نشده . بره دکتر گوش براش نوار گوش مینویسه بازم چرک ...

دقیقا من مثل شما دکتر اولش اموکسی کلاو بعد الان شربت و سفکسیم دوهفته باز نشده عنبر نسا همه چی امتحان کردم نمیدونم باید چیکار کرد

ممنون عزیزم،نوار گوش گرفته خوب بوده

سلام عزیزم

مادرتون بعد چند وقت خوب شد؟ تو نوار گوش افت شنوایی نداشتن؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

@mah_yaa‍ 

کاش میشد از آن‌هایی که دنیا را ترک کرده‌اند میپرسیدیم آیا اندوه پایان گرفت؟
2790
2778
2791
2779
2792