2777
2789
عنوان

بیاید (پریود)

113 بازدید | 16 پست

سلام من همیشه پریودیام معمولی با یکم دل‌درد و کمردرد بود. این ماه در کنار پریودم حالت تهوع دل‌درد شدید خستگی و سنگینی دست و پا هم دارم. همش هم میخوابم. 

علتش چی میتونه باشه؟

لبخند بزن ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا منم یه مدت پریودیم همراه با سرگیجه ی شدید و حالت تهوع بود که آزمایش دادم مشخص شد کم خونی دارم الان قرص آهن میخورم. همیشه هم با دل درد های شدید همراهه. 

نمیدونم والا منم یه مدت پریودیم همراه با سرگیجه ی شدید و حالت تهوع بود که آزمایش دادم مشخص شد کم خون ...

دست و پات بی‌حال نبود؟

یا خودت زیاد نمیخوابیدی توی پریودی؟

لبخند بزن ✨

من الان روز چندممه

روز دومم رفتم مدرسه صبح سرد بود منم زیر مانتو هیچی نمیپوشم فکر کنم سرما زد شکمم

بعد توی کلاس داشتم میمردم واقعا از دل درد من هیچ وقت دل درد شدید نمیگرفتم، یکم خوراکی خوردم بازم خواستم بخورم حالم بد شد حالت تهوع بهم دست داد خداروشکر تا زنگ بعد خوب شد

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
من الان روز چندممه روز دومم رفتم مدرسه صبح سرد بود منم زیر مانتو هیچی نمیپوشم فکر کنم سرما زد شکمم ...

منم روز دومم، دانشجوی خوابگاهیم. دیروز مردم از دل درد امروز بهتر بودم گفتم پاشم ماکارانی بپزم، یعنی بوی چربی و اینا که خورد بهم اصن انقد حالم بد شد گفتم بیخیال میرم میخوابم. تا همین الان خواب بودم

لبخند بزن ✨
منم روز دومم، دانشجوی خوابگاهیم. دیروز مردم از دل درد امروز بهتر بودم گفتم پاشم ماکارانی بپزم، یعنی ...

خوب میشی انشاالله 

به خودت و تغذیه ت برس

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
دست و پات بی‌حال نبود؟ یا خودت زیاد نمیخوابیدی توی پریودی؟

من یه مدت قرص آهنم رو قطع کردم خیلییی میخوابیدم بعد قبل از مصرف قرص آهنم بازم زیاد میخوابیدم خیلی ها مثلا بعد از ظهر سه ساعت میخوابیدم اینطوری بهت بگم. بعد الان باز مصرف میکنم خواب بعد از ظهرم تعطیل شده و کلا زندگیم نظم گرفته. اون دوران خیلیی پاهام گز گز میکرد و پام میخوابید خیلی حس گندی بود.

من یه مدت قرص آهنم رو قطع کردم خیلییی میخوابیدم بعد قبل از مصرف قرص آهنم بازم زیاد میخوابیدم خیلی ها ...

من اصلا اینجوری نبودماا، این ماه اینجوری شدم.الان روز دوممه. مثل خرس خواب بودم تازه بیدار شدم. الانم دست و پام سنگین، مخصوصا پام‌ انگار بی حسم. حالت تهوع رو که نگم برات 

لبخند بزن ✨
ببین از کمبود ویتامین و کمبود آهنم میتونه این علائم بروز کنه پیگیری کن.

باشه عزیزدلم، خودم تو خوابگاه ویتامین و زینک دارم. بخورم بنظرت؟ ببینم تغییر میکنه یا نه

لبخند بزن ✨
من اصلا اینجوری نبودماا، این ماه اینجوری شدم.الان روز دوممه. مثل خرس خواب بودم تازه بیدار شدم. الانم ...

دکتر برو شاید مریض شدی من سر کمبود ویتامین و آهنم اینطوریم. سیستم ایمنی بدنمم زپرتیه تند تند مریض میشم.

2790
2778
2791
2779
2792