سلام دوستان ممنون که اومدین ممنون که میخواین نظراتونو بذارین بچهها من هفته پیش شنبه بیبی چک گذاشتم بدون هیچ خطی بیبی چکم بود احساس کردم خراب شده بعد از ۱۰ دقیقه ۲ تا خط افتاد یه حاله کمرنگ مثبت یه خط کمرنگ منفی بعدش سریع رفتم آزمایش دادم خواستم برم جوابشو بیارم گفتن که آزمایشت مشکوکه دوباره بیا چند روز دیگه آزمایش بده
منم چهار روز بعدش رفتم بتهام ۵ بود گفت منفیه تو این مابین هرچی بیبی چک گذاشتم منفی بود بعد من خیلی علائم بارداریو دارم احتمال داره زود رفته باشم؟
آخه من اصلاً سابقه عفونت ناف نداشتم تا حالا نافم اصلاً درد نکرده چند روز پیش همش نافم درد میکرد رفتم نگاه کردم دیدم داخلش قرمز شده و ترشحش زرد رنگ داره بوی بدی داره خیلی تعجب کردم
منم از گوگل تحقیق کردم دیدم یکی از علائم بارداریه خلاصه که اصلاً قرص نخوردم و با محلول آب نمک شستشو دادم بهتر شد پاکشم میکردم خلاصه که شوهرمو فرستادم پماد بخره بهشون گفته بود به شوهرم گفته بود خانمتون باردار نیست یا جراحی نداشته شک کردماخه سابقه ندارم نمییخوام بیبی چک بزنم مترسم منفی باشه البته اینم هست که من ۱۰ ساله ازدواج کردم و همیشه بی بی چکه منفی دیدم و بارداری طبیعی برام یه معجزه است نظر شما چیه علائم دیگهای هم داره مثل حالت تهوع خیلی خفیف درد سیاتیک که از پشت کمر میزنه سردرد گر گرفتگی حسابی گرممه ممنون میشم اگه نظرتونو بذارین شما تا حالا تو بارداری نافتون عفونت کرده تا حالا اصلاً نافم عفونت نکرده برام جای سواله ممنون