2777
2789
عنوان

لب تاپ

74 بازدید | 15 پست

ی سوال دارم لپتاپ ایسوس TufF15 برای برنامه نویسی خوبه؟

میخوام ی لب تاپ بگیرم برای نویسی ویندوزش نمیدونم چنده خوبه یا نه بین لنوو ایسوس موندم کدوم رو بگیرم از هر کیم میپرسم هر کی یچیز میگه😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنامه نویسی با یه کامپیوتر قدیمی هم میتونی 

گفتم اخه بعضی برنامه ها بالا نیاد حافظه ام مهمه چون زیاد برنامه قراره توش بریزم یهو هنگ نکنه وسط راه نسوزه پر نشه 😂

یک چیزی بگیر که هادر گرافیک حافظه اش قوی باشه نسوزه

اره نمیدونم چی بگیرم معمولا این گوشی فروشی هام به نفع خودشون کار میکنن مهم نیست تو چی میخوای بخاطر همین دارم تحقیق میکنم یچیز خوب بگیرم موندم چی بگیرم🥲

مرسی از راهنماییت 😘

اگه میخوای زیاد خرج نکنی،یه هارد بگیر اطلاعاتتو داخلش بریز و لپ تاپ سنگین نباشه، البته نمی‌دونم با چه نرم افزاری میخوای کار کنی، چون کارهای حرفه ای معمولا با سرور انجام میشه و سرور اجاره میکنی و از دور کدت رو ران میکنی و این داستانا. قبل خرید از ۴نفر که با اون نرم افزار کار میکنن مشورت کن.شاید نیازی به خرید لپ تاپ نباشه.

اره نمیدونم چی بگیرم معمولا این گوشی فروشی هام به نفع خودشون کار میکنن مهم نیست تو چی میخوای بخاطر ه ...

ببین تو گوگل بزن بهترین لبتاب برای برنامه نویسان بهترین هاشون ۳۰ تومن 

اگه میخوای زیاد خرج نکنی،یه هارد بگیر اطلاعاتتو داخلش بریز و لپ تاپ سنگین نباشه، البته نمی‌دونم با چ ...

نه زیاد نمیخوام هزینه کنم در حد ۳۰ .۴۰ تومن میخوام هزینه برنامه ها زیاد سنگین نیست فعلا ولی خوب من یچیزی  میخوام حداقل تا ۴.۵ سال بمونه بعد عوض میکنم فقط یچیزی که کارم رو راه بندازه 

ببین تو گوگل بزن بهترین لبتاب برای برنامه نویسان بهترین هاشون ۳۰ تومن 

زدم از ایسوس خوشم اومد از همه قشنگ ترشون ایسوس بود تو سایت ها که از ۳۵ تومن شروع میشید بیرون رو نپرسیدم یچیزی تا همین حدودا میخوام ۳۰ تا ۴۰ تومن 

اره یک چیزی بگیر که تورو وسط راه ولت نکنه بسوزه

ایسوس رو خیلی تعریف میکنن نمیدونم منم تاحالا تجربه نداشتم برای گمینگ فکنم خوب باشه دیگه مرسی از راهنماییت

ایسوس رو خیلی تعریف میکنن نمیدونم منم تاحالا تجربه نداشتم برای گمینگ فکنم خوب باشه دیگه مرسی از راهن ...

خواسش میکنم چون خودم رشته ام آیتی برای همین میگم یک چیزی بگیر که قطعه هاش قوی باشن

خواسش میکنم چون خودم رشته ام آیتی برای همین میگم یک چیزی بگیر که قطعه هاش قوی باشن

موفق باشی 😍 

منم سال دیگه ایتی میخوام بخونم گفتم ایسوس قوی دیگه برای گمینگ 😂

امیدوارم قوی باشه