2777
2789

میشه ولی توقع یه کیک عالی با پف زیاد نداشته باش چون ارد گندم سنگینه کیک حالت خمیری پیدا میکنه و رنگشم خوب نمیشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منظورت از آرد نون همون سنگک ایناس فک کنم سفت بشه با اون آرد حلوا درست کنین 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

نه من مامانم از بچگیم کیک درست می‌کنه خودمم همیشه در موردش مطلب میخونم و کلیپ میبینم تجربه‌هم داشتم.

ببین خراب نمیشه اگر هوس کردید مشکلی نداره اما میگن پف نمیکنه چون آرد گندم سنگینه و توی کیک و شیرینی پزی فقط توی نون ها استفاده میشه

پف میکنه؟ خراب نمیشه؟

بعد از ریختن آرد کلا زیاد هم نزن................پف نمیکنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

پف میکنه؟ اخه میخوایم توی قابلم هدرست کنیم

آره ولی ن در حد آرد قنادی

۴۰ دقیقه اول پخت ب هیچ وجه درشو برندارید

شعله پخش کن بزارید زیرش

همینطور حتماا یا دم کنی بزار رو در قابلمه یا هم ی پارچه نخی تمیز بزار ب جاش

بنظرم یه پودر کیک ۴۰ تومنی از اسنپ مارکت یا اکالا بگیری مطمئن تره😀

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..