2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از صمیم قلب دعا میکنم به وقت اذان بیمارتون حالش بهبود پیدا کنه ولی لطفا و خواهشا حتی بعد از بهبودی چکاپ ها رو فراموش نکنید 

من یکی از نزدیکانم قسمتی از روده اشون رو برداشتن  و حالشون خوب شده بود ولی پشت گوش انداختن یه مدت طولانی و متاسفانه برگشت متازتاز شد البته زمینه ی ارثی هم داریم نمیدونم چقد تو این مورد موثره 

امیدتون رو از دست ندید و به بیمارتون روحیه بدید ، استرساتونو بهش نشون ندید 

با تک تک سلولام حال الانتونو میفهمم ولی قوی باشید ❤️

به کدوم قسمت متاستاز کرد؟ فوت کردن؟

بله روده اشون بود

کبد و ریه 

بله فوت کردن 

چکاپ که ایشون باید کلا زیر نظر می موند هر چند ماه یکبار میرفت برای ازمایش ولی فقط یکسال تمام ول کرد رفت تو روستا تو طبیعت ، عزیزم اینا رو نگفتم استرس بگیرید 

اولا ما تو خانوادمون پدربزرگمم داشتن و ارثی بود ، ثانیا مال شما متازتاز نشده و به امید خدا حالشون خوب میشه 

مطمئنم . فقط همون چیزی که گفتم ، حواست به ازمایش های دوره ای باشه 

سرطان روده جزو درمان پذیرترین سرطان هاست 

بله روده اشون بود کبد و ریه  بله فوت کردن  چکاپ که ایشون باید کلا زیر نظر می موند هر چن ...

ممنون عزیزم.. بله عزیزم کاملا مشخص هست توصیه شما از روی لطف و محبت هست.. من خیلی حساسم و چکاپ ها رو دقیق انجام میدم براش.. عزیزم بار اول هم متاستاز شده بود که خوب شدن یا اینکه بار اول متاستاز نشده بود؟