2789
عنوان

حذفیات بده؟؟؟؟؟؟

128 بازدید | 10 پست

من تلاشم همینقدره می ک بخاطر کنکور از درس زده شدم یا قبول میشم یا نشدم ب درک از نخوندن بهتره تازه شروع کردم

ریاضی ک اصلا اگه از دهمم شروع میکردم حذف میکردمممم ، عربی فقط ترجمه چون قواعدشو از پایه مشکل دارم ، منطق حذف ، فنون سبک شناسی آخه ازش ۳ سوال بیشتر نمیادددد😐 نهایتا ۴ تا در ضمن عروضم تقطیع میکنم سماعی بلد نیستم و میخام با تقطیع پیش برم میدونید البته تو فنون دارم تنبلی میکنم آیت چن روز اونقدر خوندم فک کنم ازش زده شدم شاید من تو مدرسه هم سبک شناسیو بزور تشخیص میدادم ، تاریخم میخاستم کلا حذف کنم گفتم بزار ۱۲ مشو لاقل بخونم فک کنم ۵ تا سوال بدن ازش ممکنه تو تاریخ بنظرتون ترکیبی بدن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کنکور سفید بده فقط امتحانت رو شرکت کن😂

فک کنم من بمیرم بهتر باشه راهی هم برا مردن ندارم ک راحت باشه برم خودمو بندازم از پل عابر پیاده ک نمیمرم ی خرج دیگه قرص و مرگ موش و قرص برنجم نداریم ، تفنگم ندارم 🥲

فک کنم من بمیرم بهتر باشه راهی هم برا مردن ندارم ک راحت باشه برم خودمو بندازم از پل عابر پیاده ک نمی ...

ن گلم این کارا ک بچه بازی حدود هشتاد درصد از کنکور دوازدهم امتحانا رو شرکت کن پنجاه درصد بگیر از هر درسی تو کنکور حدود بیست سی درصدش دوازدهم انشالله نتیجه خوب میگیری 

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
ن گلم این کارا ک بچه بازی حدود هشتاد درصد از کنکور دوازدهم امتحانا رو شرکت کن پنجاه درصد بگیر از هر ...

نمیفهمم ینی با همین رولم پیش برم بخدا نمیکشم من ادممم بزور منو میبرن بیرون تو خونه خودمو حبس کردم بخدا 

نمیفهمم ینی با همین رولم پیش برم بخدا نمیکشم من ادممم بزور منو میبرن بیرون تو خونه خودمو حبس کردم بخ ...

عزیزم هر رشته ای ک در اومدی برو فقط ترمیم معدل انجام بده

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧