2789
عنوان

حذفیات بده

46 بازدید | 4 پست

بنظر خودم همین ک میخونم کافیه من تازه شروع کردم در ضمن کلاسم نمیشه دیگ الان رفت اصن نمیخام خانوادم پول کلاس بدن من ی رتبه ای میخام ک فقط فرهنگیان قبول بشم و برام مهم نیس ک رتبم چند شه 

ریاضیو ک حذف کردم بشدت پایه کل کلاسمون ضعیفه و همه حذفش کردن 

عربی فقط ترجمه میخونم این تو قواعد بشدت مشکل دارم از متوسطه ، فنون بخش سبک شناسی و حذف کردم فقط ۳ تا سوال میدن ازش و ی عالمه وقتم گرفته میشه ، تاریخ فقط دوازدهمشو میخونم با اینکه میخاستم کلا حذف کنمش گفتم بذار حالا رسید نکنم ، منطقم حذف کردم 

خدا به دادم برسه 😂😂 من از درس خوندن واقعا خوشم نمیاد از وکالت متنفرم ، روانشناسیم ک به اندازه کافی خودم تو بچگی تو مشکل بزرگ شدم ، بنابراین معلمی بهترین گزینه و خیلی بچه ها رو جدیدا بشون علاقمند شدم

خسته نباشی   کلاس دوازدهمی ؟؟؟؟ من حتی ب کنکور و  حذفیات فکر نکردم    کلا رو کتابام باز نکردم   

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خسته نباشی   کلاس دوازدهمی ؟؟؟؟ من حتی ب کنکور و  حذفیات فکر نکردم     کلا رو ک ...

اره دوازدهمم ولی من از شما ی قدم جلوترم من نخونم ی مدل افسردگی میگیرم تابستون ی ماه خوندم الکیا حالا اصن با کیفیت نخوندم  نصف کتابامو گرفته بودم دیگ تکمیل نکردم گریه میکردم سر درس ینی ۲ ماه دیگشو بیکار بودما خیلیم بیکار ولی لای کتابو بازنکردم با این وجود گفتم من کنکور نمیدم بعد رفتم مدرسه دیدم همه دارن میخونن خانواده تحت فشارم گذاشتن گریه میکردم ، یهو هم ی انگیزه و انرژی گرفتم گفتم حالا تلاشمو میکنم بهتر از اینکه خانواده بگن تلاش نکردی فلان بهمان ، ۱۱ تومن خرج کردم تا الان 

اره دوازدهمم ولی من از شما ی قدم جلوترم من نخونم ی مدل افسردگی میگیرم تابستون ی ماه خوندم الکیا حالا ...

امسال ی طوریه اصلا انگار حسش نیس  نمیدونم ....  مدرسه ما حالا همه بیخیالن

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘