2777
2789
عنوان

کمک حیاتی

67 بازدید | 6 پست

خانم همسرم عمل انژیو داره به شدت نگرانم، میدونم عمل ساده ای هست و سخت نیست و سالم بیرون میاد اما از بعدش میترسم، شما کسی رو داشتید انژیو کرده باشه چند سال عمر کرده زنده میمونن؟

ببخشید گفتید کی؟

مادر شوهرم بیست سال پیش عمل آنژیو کردن الان هم کربلا هستند

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آنزیم عمل نیس عزیزم  روزی هزار نفر انزیو میشن ببینن این طرف مشکل داره اصلا یا ن

یه دایی داشتم انژیو کرد بعد یه مدت ایست قلبی کرد فئت کرد برای همین خیلی میترسم

همسرم، تورو خدا راست میگی مرگ من؟ بخدا دارم سکته میکنم از ترس

آره والله چرا دروغ بگم 

تازه برنامه ریخته بعد کربلا سریع بره مشهد 

خدا حفظ کنه همسرت رو عزیزم توکلت به خدا باشه

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

آره والله چرا دروغ بگم  تازه برنامه ریخته بعد کربلا سریع بره مشهد  خدا حفظ کنه همسرت رو ...

فداتبشم خدا خانوادت رو برات نگهداره یکم آرامش به دلم دادی🙏🌺