2777
2789

اگه سرمایه زیاد نداشته باشی و وارد کار بخوای بشی خیلی چالش داره نسبت به لاینای دیگه ..چون همش باید رایگان بزنی و مواد متریال گرونه البته بسته به محدوده ای که هستیم داره

+خدایاشکرت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سرمایه زیاد نداشته باشی و وارد کار بخوای بشی خیلی چالش داره نسبت به لاینای دیگه ..چون همش باید ر ...

من تهرانم و چقدر سرمایه میخواد آموزش که ۴تومن ۵تکمن هم وسایل 

۴یا ۵تومن هم پول تبلیغات اینستا 

دیگه چی میخواد

من تهرانم و چقدر سرمایه میخواد آموزش که ۴تومن ۵تکمن هم وسایل  ۴یا ۵تومن هم پول تبلیغات اینستا& ...

از لحاظ مواد متریال که پی درپی باید بگیری میگم چون اول که واسه تمرینه و کلاسا بعد برای مدل که مدل پول تمام کمال نمیده رایگان ولی همه میان بعدم که بخوای درصدی کار کنی خیلیا راه نمیان میگن اجاره میدیم یه اتاق چون اتاق مژه و ناخن دارن اکثرا پس یه هزینم واس اجارست ..

+خدایاشکرت🤍

درکل اگه برای درامد و پول مشکلی نداری یمدت شروع کنی شاید بگیره ولی خب لاینش عینه میکرو)ارایش دائمه(& ...

کدوم لاین خیلی خوبه پدیکور کراتین شینیون اینا چی تتو بدن

کدوم لاین خیلی خوبه پدیکور کراتین شینیون اینا چی تتو بدن

تتو بدن نسبت به ارایش دائم، (لاین میکرو) بازار کارش و سودش بهتره کار سختیم نیست ریسک باشه از بابت سختی کار. اگه تهرانم هستی که بازخورد بهتره تا شهرستان . بعدش لاین کراتین چون همه الان دنبال صافی و احیا و پروتئین ان و رسیدگی به موهاشون، دیدشونم نسبت به قبل بهتر شده که بگن ریزش دارهمو اینا نیان چون موادا همه برزیلی امریکایی دیگه خاطرجمه وشناخت دارن اکثرا از طرقی سودش زیاده و حداقل دونفری کارکنین سختی انچنان نداره یه مواد زدنه و اتو کشی .

و درمورد لاین پدیکور بد نیست اما لاینی نیست که ازش انتظار زیادی داشته باشی. 

+خدایاشکرت🤍

لاین تتو بدن منتها هرچقدر که سود داره و بازخوردبیشتر شده یکمم سخت یجاهایی شو دادن و تو دهنا افتادن چون شرایط و قانونو قوا.نین که هرروز متغیره و از طرفیم پیجا روش مانور دارن خصوصا پیجای زیبایی و این چیزا دیگه داری میبینی هرروز یه پیجی یا عکساش میپره یا...ازینظر مشکل

+خدایاشکرت🤍