2777
2789

نمیتونم بگم کیم بشه میترسم شناسایی بشم ولی قبلا وقتی بچه بود ۶.۷سالم بود خیر سرش اون موقع ۱۵سالش بود ازم سواستفاده میکرد تهدیدم میکرد به کسی نگم من بچه بودم بهم میگفت اگر بگی باهات قهر میکنم دیگه نه من نه تو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم بهش میگفتم باشه.بدون فکر کاری که ازم میخواست انجام میدادم(توروخدا بچه هاتونو به حتی نزدیکتریناتون نسپارید) خلاصه تا وقتی کلاس ششم شدم این همینطور ازم سو استفاده میکرد وقتی ششم شدم اون تقریباً چندماهی عقد کرده بود فاتحه خونی پدربزرگم بود مادرم خونه پدربزرگم بود اونا جو سنگین بود گفتم برم این خونه فامیلمون نزدیکه رفتم دوباره باز همون دختره اونجا بود بهم گفت بیا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بهش گفتم خجالت بکش شوهرداری گفت الان دوره اون موقع از خودم متنفر شدم باز تهدیدم کرد و فلان و مامانت میگم بهش گفتم هرکاری دلت میخواد بکن من عمرا از اینکارا بکنم و ازخونشون زدم بیرون و برگشتم پیش مامانم.......

اون موقع من که سوم بودم پدرم گوشی برام گرفت خودش خانوادش نمیزاشتنش گوشی بگیره دستش گوشیمو میگرفت با پسرا حرف میزد حالا با یه پسری خیلی جور شد همیشه گوشیمو ازم می‌گرفت حرف میزد باورتون نمیشه بعد از ازدواجش بهم گفت دوباره با اون اقاهه حرف زد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینید توروخدااا چه کارهایی که نکرده و آخرش شوهرش میمیره براش نه اینکه حسودی کنم‌واین حرفا و چشمم رو زندگیشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نه برام مهم نیست 

ولی حس میکنم آدم هرچی کار خلاف بکنه زندگیش بهتره

فکر کردم طرف پسره تا اینکه دیدم نوشتی شوهرش...:/// چه فامیلی دارین...!

هعی

واقعا چرا من  تو زندگیم هیچ وقت با پسری حرف نزدم و هیچ وقت چادر سرم نیوفتاده خیلی متعهد ومقیدم برعکس این دختر فامیلمون سروگوشش میجنبه اصلا اینطور نیستم 

چرا آخرش قسمت وسرنوشتم این بشه ؟ اونی که هزار جور غلط واشتباه و خلاف کرده تو زندگیش بهترین زندگی رو داره وخوشبخته

اونوقت طرف پاکه هیچ خطایی ازش سر نزده بدترین بلا بدترین اتفاقا

ناشکری نمیکنم فقط از این بی عدالتی ناراحتم

هعی واقعا چرا من  تو زندگیم هیچ وقت با پسری حرف نزدم و هیچ وقت چادر سرم نیوفتاده خیلی متعهد وم ...

شماازاینده خبری نداری چ اتفاقایی درانتظار اون یاشماست 

پس نگو اون اونجوری من اینجوری