2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینی خودش چی دوست داره 

پسر من باهاش بدو بدو کنی خیلی دوست داره،توپ بازی،دالی بازی،قایم بشه پشت پرده پیداش کنیم

تو این سن بیشتر بازی های شلوغ و هیجانی رو دوست دارن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من باهاش مار بازی میکنم

یه تسبیح یا کاور سوسیس یا یه چیز دراز میگیزم میافتم دنبالش صدای شششششش در میارم بعد مثلا نیشش میزنم 

غش میکنه از خنده

یکی از عروسکاشو برمیدارم مثلا عروسکه داره توپ بازی میکنه  توپو لگد میکنه 

اینم غش میکنه از خنده

هیولا میشم یه چیزی میندازم رو سرم. میافتم دنبالش

یا چهار دست و پا میافتم دنبالش

و خیلی کارای دیگه

باهم میرقصیم

بچم سه ماه دیگه دو سالش میشه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بازی های مخصوص سنش رو سرچ کن. تو اینستا هم پیج های مخصوص کودک زیاد داره. اتفاقا خیلی خوبه که به فکری ...

بازیهاش یکنواخت شده 

از بازیهای هیجانی الان بیشتر خوشش میاد انگار

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
لی لی حوضک. اگه پسره دست هیولا. کرم کوچولو، دنبال بازی، گرگ یا پوچ

دست هیولا چجوریه؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
باید ببینی خودش چی دوست داره  پسر من باهاش بدو بدو کنی خیلی دوست داره،توپ بازی،دالی بازی،قایم ...

اره الان بازی هیجانی خوشش میاد

من باهاش مار بازی میکنم یه تسبیح یا کاور سوسیس یا یه چیز دراز میگیزم میافتم دنبالش صدای شششششش در م ...

خدا حفظ اش کنه اندازه پسر منه تقریبا🙏🏻

صبحونه بهش چیا میدی؟ تنوع صبحانه هم کم شده برام

یا فرنی میدم یا تخم مرغ

من باهاش مار بازی میکنم یه تسبیح یا کاور سوسیس یا یه چیز دراز میگیزم میافتم دنبالش صدای شششششش در م ...

خدا خفظت کنه چه باحالی 😄😄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دست هیولا چجوریه؟ 

من درآوردیه کلا تو این سن بازیای هیجانی رو بچه‌ها خیلی دوس دارن. دستتو مثل هیولایی می‌کنی که میخواد بگیرتش و میگی دست هیولا اونم در میره و باید دنبالش بدوی وقتی گرفتیش با همون دستی که ادای هیولا درآوردی قلقلکش میدی  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

خوشبحالتون من خیلی حوصله بازی ندارم،البته شوهرم با بچه ها خیلی بازی میکنه ولی خب کم خونست ،خودمم زود خسته میشم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من درآوردیه کلا تو این سن بازیای هیجانی رو بچه‌ها خیلی دوس دارن. دستتو مثل هیولایی می‌کنی که میخواد ...

آخی نازی چه بامزه😂😂

شما فرشته اید مادرا 💐