2777
2789
عنوان

خییییلی حالم بده😭

159 بازدید | 12 پست

دندون عقلمو جراحی کردم ۲روزه تمام فقطططط درد شدید دارم که گاها با مسکن سنگین هم اروم نمیشه الان نگاه کردم دیدم رو بخیه هم یه چیز سفیده یعنی عفونته؟ یا لثه ام دارا ترمیم میشه...بخدا بچه آوردم انقدر عذاب نکشیدم

نه عزیزم اون احتمالا استخون ک خوب بالاش لثه نیومده وقتی ک استخون لخت باشه درد وحشتناک داره شما باید دوباره بری پیش دکتر تا اون قسمتو درست کنه

معمولا خانم ها چون از خون بدشون میاد خ تف میکنن و هی اون قسمتو تمیز میکنن اجازه داده نمیشه اونجا لخته جمع بشه و ترمیم بشه بعدم به طبع درد زیادی میکشن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم اون احتمالا استخون ک خوب بالاش لثه نیومده وقتی ک استخون لخت باشه درد وحشتناک داره شما باید ...

گلم برا من کاملا لثه امو بخیه زد این یه چیز نرمه بقیه جاهای لثه ام هم ریز ریز هست

گلم برا من کاملا لثه امو بخیه زد این یه چیز نرمه بقیه جاهای لثه ام هم ریز ریز هست

میدونم بخیه زد

بله هم ممکن عفونت باشه ک درد زیاد داره ورم کرده؟

هم چیزی ک بهتون گفتم با اینکه بخیه میزنن ممکن اون زیر لخته جمع نشه و ترمیم ساکت دندون انجام نشه و درد خیلی شدیدی مریض میگیره این بعد جراحی دندون تو خانم ها شایع

میدونم بخیه زد بله هم ممکن عفونت باشه ک درد زیاد داره ورم کرده؟ هم چیزی ک بهتون گفتم با اینکه بخیه ...

تا چند روز دردش طول میکشه من بچه شیر میدم بدنم خودش هم ضعیفه واقعا تحمل دردشو دیگه ندارم

ضررش زیاد نیست اینهمه مسکن همش استرس ضررشون دارم

نه عزیزم این همه مسکن رو خود دکترم بود بهت میگفت بخوری تا بری پیشش 

فقط موقع شیر دادن سعی کن بلافاصله ک قرص رو خوردی ب بچه شیر بدی تا رو بچه اثر نکنه تا ۶ ساعت بعد اگه نگران اثر قرص رو شیر هسی به اورژانس زنگ بزن و بگو ک اشکالی نداره بچه شیرده داری  مسکن  میخوری؟