2777
2789
عنوان

دلم گرفته

75 بازدید | 11 پست

بچها خیلی دلم گرفته خیلی

فقط دارم گریه میکنم انقدر که دلم پره انقد که همه مثه یه احمق یه اضافی باهام رفتار میکنن  انگار فولم

خسته شدم بچها خیلی از طرز نگاه و رفتار ادما خسته شدم 

ولی به هر قطره اشکی که امشب ریختم قسم تغییر میکنم دیکه اجازه نمیدم هیج ادمی این احساسو بهم منتقل کنه ‌‌...

بچها خستم خیلی خستم یه جوری باهام رفتار میشه که انگار ننگشون میاد باهام حرف بزنن بچها از خودن بیزارم 

چقد حس کردم من نوشتم دارم اشک میریزم و به شدت حس میکنم من اضافیم 😭

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد حس کردم من نوشتم دارم اشک میریزم و به شدت حس میکنم من اضافیم 😭

هر‌کسی که دوسش داشتم باهام اینطور رفتار کرد هرکسی به جز مامانم واقعا از خودم بدم‌میاد یعنی من انقد بدم؟من همیشه سعی میکنم با ادما مهربون باشم اما همیشه از همینور ضربه میخورم از همین سادگیم

عزیزدلم ... نمیدونم چی بگم گریه کن شاید اروم بشی ولی دیگه هیچوقت با اون ادما حرف نزن

هر‌کسی که دوسش داشتم باهام اینطور رفتار کرد هرکسی به جز مامانم واقعا از خودم بدم‌میاد یعنی من انقد ب ...

مرسی گلم ..

انقد گریه کردم که دیگه نه اشکی مونده و نفسی ..نمیدونم انگار من هر چی تلاش میکنم همه به خودشون اجازه میدن توزندگیم دخالت کنن و رو عصاب و روانم باشن.حس بد بهم بدن هر چی تلاش میکنم نبینم و سرمو با چیزای دیگه گرم کنم و حالمو خوب کنم اما نمیذارن و با حرفا شون دل آدمو میشکنن

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

ای خدا... برات آرامش میخوام دختر خوب... 

یکم گریه کن ولی یعد پنجره اتاقو باز کن یا برو بیزون چندتاا نفس عمیییق بکش . بشدت حالتو بهتر میکنه . 

گند بزنن همه آدمای مزخرفو که حس بد میدن ....

تو هیچییی کم نداری ، هرروز به خودت تو آینه لبخند بزن و بگو که تو فوق العاده ای ... تو به تحسین خودت فقط نیاز داری ، نه کسی دیگه .... جای آدمای چرت ، همون پشت سرته . باانگیزه ی هدف برا خودت بذار و زندگیتو بساز ....❤

تهشم اگه میشه برا من دعاهای قشنگ کن منم حال خودم روحی و جسمی و حال زندگیم خوب بشع .... 

😍

ای خدا... برات آرامش میخوام دختر خوب...  یکم گریه کن ولی یعد پنجره اتاقو باز کن یا برو بیزون چ ...

مرسی عزیزم امیدوارم که حس خوبی که از این پیامت گرفتم ۱۰۰ برابر بشه و بهت برگزده 💕💕💕

مرسی گلم .. انقد گریه کردم که دیگه نه اشکی مونده و نفسی ..نمیدونم انگار من هر چی تلاش میکنم همه به ...

میدونم چی میگی بعضی از ادما همینطورین امیدوارم دیگه هیجوقت تو زندگیت دخالت نکنن و حالتم خوبه بشه قربونت برم ...

میدونم چی میگی بعضی از ادما همینطورین امیدوارم دیگه هیجوقت تو زندگیت دخالت نکنن و حالتم خوبه بشه قرب ...

فداتشم مهربون ممنون ازت ⚘

مرسی عزیزم امیدوارم که حس خوبی که از این پیامت گرفتم ۱۰۰ برابر بشه و بهت برگزده 💕💕💕

باورت میشه دیشب و دو سه شب قبلش ، مخصوصا دیشب بعد از سالهااااااا ی حس آرامش عجیبی داشتم...خییلی عجیببب .  واقعا شاید از انرژی مثبت و دعای خیر تو بوده ... ممنونم ازت . هزار برابرش باز بهت برگرده . الهی این چرخه‌ی انرژی مثبت تاابد ادامه پیدا کنه و حالمون خوب باشه همیشه . ما و همهههه ....😍❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز