2777
2789
عنوان

تمام وجودم داره آتیش مبگیره+همه‌چی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 24 پست
 یه کاربر بود که تاپیکهای زیادی واسه یه پسر میزد و خواهر پسره با دایی استارتر تیک میزد استارترم ...

نه من دایی ندارم عریزم من نیستم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

همون اولش رو خوندم  پسری که میگه من برات زیادی هستم  خواهرشم میگه زنگ و ..نده  یعن ...

😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اگه میخوای اونا برگردن (هرچند ک معلوم نیست با این رفتارای بلاتکلیفشون ادمای با لیاقتی باشن یا ...

دیگ به خواهرش بها نمیدم از خودشم کلا سه هفتس خبر ندارم خب این بی‌خبری تا کی؟؟؟😭😭😭

دیگ به خواهرش بها نمیدم از خودشم کلا سه هفتس خبر ندارم خب این بی‌خبری تا کی؟؟؟😭😭😭

عزیزم احتمالا تصمیمشون جدیه و دیگه برنمیگردن ولی لطفا برات مهم نباشه چون الان فقط داری یه داغ و تحمل میکنی اما اگه بخوای بیشتر از این پبگیری و بهش فکر کنی در آینده قطعا یه داغ جدید هم بهت اضافه میشه و خودت رو فحش میدی بابت این ک ارزش خودت رو اوردی پایین و نشون داده بودی ک محتاجی

واقعا اگه میخوای اونا برگردن (هرچند ک معلوم نیست با این رفتارای بلاتکلیفشون ادمای با لیاقتی باشن یا ...

دقیقا اینجوری که کل زندگیشو ول کرده و دنبال یه پسر راه افتاده خدا بخاطر بی توجهی بخودش تنبیهش میکنه روز به روز افسرده تر و داغون تر میشه 

عوض پیشرفت و کار کردن رو خودش اینجوری خودشو خار میکنه بخاطر کسی که ارزش واسش قائل نی

یروز میفمه پسره چنان اش دهن سوزیم نبوده و حسرت میکشه چرا انقد خودشو خار کرد برا پسره چرا تو سن کم رو خودش کار نکرد تا هم ادم بهتری بیاد تو زندگیش هم یه پیشرفتی کرده باشه

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
دقیقا اینجوری که کل زندگیشو ول کرده و دنبال یه پسر راه افتاده خدا بخاطر بی توجهی بخودش تنبیهش میکنه ...

دقیقا ،امیدوارم گوش کنه و همینطور ک ما داریم اینده رو با توجه به رفتارای الانش میبینیم خودش هم احساسش کورش نکنه و بفهمه در چه اشتباه بزرگی به سر میبره

عزیزم بیرون پر از مرد لایق هست چرا چسبیدی به این نالایق و خواهر بدتر از خودش

چونکه خودمم نمیدونم💔

دقیقا ،امیدوارم گوش کنه و همینطور ک ما داریم اینده رو با توجه به رفتارای الانش میبینیم خودش هم احساس ...

میدونی بدی اینه خدا یجوری انسانو خلق کرده که وقتی بهش بی توجهی میشه بیشتر مجاب میشه بره سمت طرف تا دلیل بی توجهی رو بدونه حالا فک میکنه عاشقشه ولی نه فقط دنبال اینه تا مطمئن شه داستان چی بوده و مطمئن شه پسره اونقدم خاص و خفن نبود که من فک میکردم

استارتر حق داره ناراحت باشه و سختی تحمل کنه یروز تموم میشه این روزام ولی حق نداره خودشو خار و خفیف کنه و مثل ضعیفا رفتار کنه

صدرصد با این همه بی توجهی عاشقش نیست چون آدم عاشق خوبی میشه نه بدی فقط و فقط دنبال غرور شکستشه ولی نمیدونه داره بدتر خودشو له میکنه 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!