سلام عزیزانــــم
با نامزدم قهرم اصلا دیگ راهی نیشت بخوام برگدونمش😭😭😭😭😭دلیل کات کردنش هم الکی بود گفت تو خیلی پاک و خوبی من پسر بدی هستم چونکه گذشتهی بدی داشتم و حیف میشی
بنظرتون خودم ب خواهرش بگم برم موهام رنگ کنه؟
درسته خودم چند روز دیگ بگم بیام موهام رنگ کنی؟
من نامزد دارم(مامانم میدونـه و خواهر و برادر نامزدم و باباش) با نامزدم حدود یکماه قهریم توی دوران قهر بودن هم خواهرش رابطش باهام خوب اما جدیدن سرد شده(من خواهرش فقط تلفنی ارتباط دارم باهاش و یکبار از نزدیک ندیدمش و کلا دوماهه باهاش در ارتباطم چونکه خونشون با خونه ما حدود۳ساعت فاصله داره یجورایی خارجاز شهر هستن)
اتفاقا خواهرش بهم میگه اصلا بهش ن زنگ بزن ن پیام بده که ارزش و غرورت پیشش حفظ بشه میگفت خودتو بخاطرش کوچیک نکن
اما اون شب بهش گفتم بلاکم کرده گفت بهتر منم گفتم تو انگار دلت نمیخواد ما دوتا باهم باشیم که من چیکارتون دارم؟من فقط نمیخوام تو اذیت بشی و ارزشت پایین بیاد
حس میکنم منو نمیخواد خواهرش💔
خواهر نامزدم زن خوبیه و حدود۸سال بزرگترمه من خیلی دوسش دارم چونکه اونم مثل خودمه ادم گرم و صمیمی اما جدیدن باهام سرد شده تروخدا بگید چحوری باهاش ارتباط برقرار کنم؟مثلا چ پیامهایی بدم؟ خیلی دوسش دارم😭😭💔💔شانس منه بخدا باهمه گرم و صمیمی هست من ک اینعمه دوسش دارم خیلی محل نمیده تروخدا بگید چجوری باهاش ارتباط بگبرم اصلا دوسدارم مثل دوست و خواهرم بشه چون من خودم خواهر ندارم و از صمیمیت این خوشم اومدهمن فقط خدا و مامانم دارم هیچکس ندارم خیلی تنهام💔(بخدا از سر تنهایی نمیخوام باهاش باشما) دوسدارم با این باشم بخدا نه چونکه خواهر نامزدمه کلا دوسش الانم ک مامانم مریض هست و تنهاترشدم😭😭💔اینم بگم اصلا رفتار آویزون بودن از خودم در نیاوردم واقعامثلا عکس خودش میزاره استوـ.ـری من واسش قلب و اینا میفرستم اونم واسم قلب و اینا میفرسته اما مثلا برای استوری های من اصلا هیچی نمیفرسته دوسدارم ببینمش خودش همون دوماه پیش گفت بیا واست موهات رنگ کنم چون خودش رنگکار هست اما دیگ هیچی نگف ک همو ببینیم الان چیکارکنم؟چجوری بهش پیشنهاد بدم همو ببینیم؟دوسدارم اون بهم بگه نه من بگم😭😭💔