امروز تولدم بود شوهرم عین خیالش نبود برد گذاشت خونه بابام خودشم شام به جای برادرش رفته بود مهمونی دعوت داشت.خواهرام برام کیک پختن مامانم شام گذاشت و از شانس من عموم هم اومد موقع بریدن کیک خواهرم آورد گذاشت رو میز منم بریدم بدون هیچ شمعی ...🤦♀️😭شوهرم از اونجا اومدیم بیرون میگه مگه تو بچه ایی تولد داشته باشی جمع کن خجالت نکشیدی کیک بریدی خودت الان یه بچه داری دخترم یک سال و نیمشه .من چی بگم به این بشر
من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉 انشاالله ۱۴۰۲/۵/۱۳. بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃 ❮قوتقَلباونجاکه خدامیگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری' نترسیدبَندِگانمنحَواسمبهتونهست میبینمتون،میشنومتون..🫂♥️🦋❯ ️
دیگه شخصیتش اینجوریه که این چیزا واسش به معنیه دیگه
انتظار داری بعد یه بچه اصلاح بشه؟
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
نمیدونم مشکل مردها چیه.همین حرکت رو شوهرخواهرم روی خواهرم پیاده کرد.انقد بهمون برخورد.انقد زد تو ذوقمون.بزن برقص نبودا.منو خواهرام و مامانم.بچه هاشون.یه کیک تولد و یه شمع روش
همسر منم هیچ وقت مناسبت ها یادش نیست خودم یه ده روز مونده به تولدم هی تکرار میکنم😂 اونم چون تولد خودم وپسرم دو روز فاصله است میره یه کیک میگیره واسه تولدمون که اونم درست شب یلداست کیک شب یلدا هم میشه،یعنی با یه تیر ۳نشون میزنه😂