2777
2789
عنوان

شوهر حمایت گر

645 بازدید | 13 پست

خیلی خوبه شوهرت همه جوره حواسش بهت باشه

یه عمه دارم شوهرش همه جوره حمایتش میکنه برای همین خیلی اعتماد بنفس داره هیچکس جرعت نداره چیزی بهش بگه چون اول به واسطه همون اعتماد بنفس و خیال راحتش وارد بحث میشه هر چی هم باشه در نهایت شوهرش طرفدار اینه همیشه حالش خوبه روز به روز داره خوشگل تر میشه

شوهر من اینطور نیست مگه خیلی بهش برخوره طرفداری منو بکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک من خار داره مگه چرا با من حرف نمیزنید

یه زن عمو دارم ۱۸ سالش بود زن عموم شد از یه خانواده خیلی ضعیف ولی با حمایت‌های عموم الان ببینی چقدر اعتماد به نفس داره. خودش را برای همه میگیره.

الان زنموی من شوهرش انقد بهش احترام میزاره حتی آقاجون و مامانجونمم همش از این تعریف می‌کنن و جرئت ندارش بهش چیزی بگن ولی اگه نظر منو میخوای من یه زنموی دیگم اصلا شوهرش تو این فازا نیست خود زنموم آنقدر با سیاست رفتار میکنه که همه بهش احترام میزارن خود خودت با اعتماد به نفس نشون بده  

آدمها با رفتارشون دیگران رو مجبور میکنن احترامشونو نگه دارن .بعضیها در هر شرایطی خودشون رو از همه بی ...

بعضیا بلدن چطوری رفتار کنن من هر جا برم ینفر پیدا میشه هر چی دلش میخواد بهم میگه 

تاپیک من خار داره مگه چرا با من حرف نمیزنید

بیا ببین کی داره از شوهر مردم تعریف میکنه

والا مثل شوهر تو عاشق پیشه ندیدم خدایی یع قوم و لشکر و برات درهم شکست

سینه چاک داد یقه پاره کرد جلوی مادرش واستاد والا قدرش و بدون همه خوبیها که تو ی نفر جمع نمیشه اونم حتما بدی هایی داره که شماها نمیدونید

سلام گلی خوشگله 🥰🥰