2777
2789
عنوان

خیانت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 37 پست

سفت بچسب به زندگی و پیشرفت خودتت با جاریت هم کاملاااا قطع رابطه کن اصلا به هیچ وجه خودتو درگیر نکن که تهش به خودت میای میبینی از هر طرف ضرر کردی 

خودش میدونه و خداش و شوهرش 

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

من برای خواهر شوهرمو فهمیدم 

اصلاااا هیچی نگووو 

من اصلا  به روی خودم نیاوردم که میدونم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا اینجور ادمها  گرگن خیلیم خوش شانس همه حمایت میکنن ازش

فکن من انقد گریه میکردم برا داییم میگفتم بفهمه نابود میشه چون نامزدشم یبار قبل‌تر بخاطر خیانت طلاق داده بود اینم اینطوری کرد باش بعد گفتم بدونه خودشو میکشه گفتم به کسی نگم زندگیشون خراب شه نفرینم میکنن ولی دختره پیامامونو خونده بود خودش خودشو رسوا کرد داییم زنگ زد گف همه بزرگترارو میخواییم شمام بیایید رو در رو شید تهمتی که زدید جواب بدید مثلاا میخواست منو بترسونه منم گفتم من از اول قصد دخالت نداشتم الانم که خودتون اینو میخوایید اوکی من مشکلی ندارم هرچی میدونم میام میگم یهو داییم و زن داییم گفتن عه همین مونده همه بدونن رسوامون کنید و فلان گفتم خودتون میگید خب منکه ترسی ندارم 

داییم گف بیا ثابت کن گفتم برو پرینت بگیر از خط زنت دیدم داییم شرو کرده به چرت و پرت گفتن که خودتونم دوس پسر داشتید و فک نکنید من نمیدونم گفتم یه دستی میزنی اوکی ولی اگه دارم و داشتم من مجردم برا من ننگ نیست ولی زنت خیانت کرده واسه اون خیلی سنگینه عاقبت اینکار

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
چندین بار گفتم بازم میگم  کمتر زن و شوهری پیدا میشه که بعد خیانت طلاق بگیرن  حالا مشکل چ ...

دقیقا راس میگی ولی ب خدا من تاج و تخت نمیخوام دلم واسه بچه ۶ سالش سوخت به هیشکس نگفتم حتی امروز براش نماز خوندم گفتم خدایا ب راه راست هدایتش کن 

دقیقا راس میگی ولی ب خدا من تاج و تخت نمیخوام دلم واسه بچه ۶ سالش سوخت به هیشکس نگفتم حتی امروز براش ...

این یه واقعیته که امکان نداره شما از خیانت یه نفر اگاه بشی قبل از اینکه همسرش اگاه شده باشه 

هر ادم متاهلی همون هفته اول متوجه خیانت همسرش میشه حالا به هزاران دلیل سعی میکنه به روی خودش نیاره 

خانوما به روی خودشون نمیارن که زندگیشون خراب نشه 

اقایونم به روشون نمیارن تا یه وقت از سمت اقایون دیگه به بی غیرتی محکوم نشن 

این وسط فقط دنبال یه نفرن که قربانیش کنن شما اون قربانی نباش 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان