2777
2789
عنوان

خیانت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا نگو من زن داییمو فهمیدم به کسی نگفتم یه روز دختر دایی دیگم رفته بود خونشون اونم متوجه شد آمد بهم گف ولی پیامارو زن داییم خونده بود دست پیش گرف به داییم گف خواهرزاده و برادرزادت بهم تهمت زدن 

داییمم میدونست زنش خائنه ولی ازش دفاع کرد و گند زد به من و دختر داییم کلی حرف بارمون کرد گف ب شما ربطی نداره زنم هرکار کرده 

با اینکه داییم آدم خائنی نیست ولی خیانت زنش براش خیلی عادی شده اصن واسش مهم نیست دیگه 

زنش همسن خودمم هس ۲۳ سالشه سال ۹۷ ازدواج کردن

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
چجوری مطمئن شدی؟

اصلا ادم فضولی نیستم فقط داش با گوشی میجنگید با یه نفر فک کردم شوهرشه از من میگه اخه ی بحثمونم شده بود فک کردم اونو میگه گوشیش تو صفحه اس ام اس هاش مونده بود منم از صفحش عکس انداختم خودمم پشیمونم از کار جز ناراحتی هیچی نصیبم نشد دیدم به یه مرد متاهل درخواست سیمکارت میکنه ک شوهرش نبینه اونم میگف خانواده دارم و فلان جاریمم گفته بود هر کاری واست کردم دیگ نمیدونم از هر کاری منظورش چی بود ؟!

چندین بار گفتم بازم میگم 

کمتر زن و شوهری پیدا میشه که بعد خیانت طلاق بگیرن 

حالا مشکل چیه؟ مشکل اینه که وقتی خیانت یکیشون رو بشه و طلاق نگیرن کم کم مجبورن یکاری کنن حرف اون خیانت از ذهنا پاک بشه 

بهترین راه واسه اینکار چیه؟ اینکه شخصیت اونی که ماجرارو لو داده خراب کنن تا کسی حرفشو باور نکنه 

حالا میدونم شما ته دلت یکم داره قنج میره و فک میکنی قراره خانواده همسرت تاج بزارن سرت ولی نه تنها اینکارو نمیکنن بلکه بخاطر ابروی پسرشونم که شده سعی میکونن بکوبنت 

از اینورم این مسئله رو حتی اگه میخای به کسی بگی هم نباید به شوهرت بگی 

چون مردا بعد شنیدن همچین اتفاقاییی حساس میشن حالا یا نسبت به خودت بدبین میشه یا کم کم توجهش به سمت زنای دیگه واسه خیانا جلب میشه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان