2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ما . ماشاالله هزار ماشاالله اول ازدواجمون نه دعوا داشتیم نه اینکه بهم بی‌احترامی کردیم. بحث و اختلاف نظر داشتیم ولی هیچ وقت دعوا نکردیم نهایت چند روز سرد بودیم ولی دوباره با حرف زدن حل کردیم خداروشکر .

ما کتک کاری نداریم و تا جای ممکن احترام همدیگه رو داریم ولی خوب بعضی وقتا شرایط ایجاب میکنه که بحث پیش بیاد. مثل عصبی و زود جوش آوردن من. ولی همین هم مدیریت میکنیم بحث و ادامه نمیدیم. دعوا رو کش نمیدیم. بعد از دعوا انگار نه انگار بحثی بوده و روابط مثل قبل میشه. 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

دس رو زن بلند کردن توی نسل جدید خیلی کمتر شده 

ولی دعوا و بد اخلاقی صد در صد پیش میاد 

و بنظرم این انقدی مهم نیس که بگی بخاطرش ازدواج نکنم... شما خودتم باشی بالاخره یه جاهایی عصبی یا بد اخلاق شدی 

بخدا مجردی بهتره من عقدم پشیمون شدم چه برسه به ازدواج 

نکه دوسم نداشته باشه همدیگرو خیلی دوست داریم ولی هردومون مغروریم وقتی قهر کنیم هیچ کدوم پاپیش نمیزاریم 

ولی هر دومون مثه س...گ گریه میکنیم اعصابم خیلی خورد شد ببخشید همین الانم قهریم من پاپیش گذاشتم امشب گفتم دلم برات تنگ شد گفت ولی من اصلا دلم تنگ نشد حقم داره دیشب قهر کردیم ولش خاک تو سرش کنم

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

خوب تو همه روابطه اختلاف نظر و دعوا هست الان پدر مادرشما هیچ دعوا نمیکنن اما بعضی زندگیا مثل خدایی نکرده خیانت جنسی. اعتیاد و مشکلات روانی از سوی طرفین گاهی باعث جدایی میشه 

۱۲ ساله ازدواج کردیم. الحمدالله گوش شیطون کر هیچ وقت دست روی من بلند نکرده. فحش هم نداده.ولی خب بالاخره اختلاف نظر و بحث های کوچیک داشتیم.ولی احترام همدیگرو همیشه نگه داشتیم. سنتی ازدواج کردیم. ولی خیلی دوستش دارم.

بحث هست هر از گاهی ولی خداروشکر نه شوهرم دست بزن داره نه پدرم 

تو عمرم ندیدم پدرم دست بلند کنه رو مامانمم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین زندگی متاهلی هم مثل مجردی خوشی و ناخوشی داره ‌‌‌‌خب همون‌جوری که تو مجردی با خواهرت برادرت بحث می‌کنی دعوا می‌کنی . متاهلی هم بحث و دعوا پیش میاد بالاخره و این‌ مهمه که مدیریتش کنی چون دیگه زندگی خودته و اگه حل نشه خودت اذیت میشی . تو مجازی هم هیچکسی از شب‌های خوب و عشقولانه اش حرف نمیزنه همه از غم و غصه و دعواهاشون میگن 

مثلا ظهر باهمسرجان رستوران بودن و خوش و خرم عصر هم سینما شب یه بحث کوچیک بینشون میشه میان اینجا تعریف میکنن . مجازی رو هیچ وقت باور نکن

بستگی به خودت داره 

اکثر زنایی که به این سرنوشت دچار میشن بخاطر رفتار خودشون این بلا سرشون میاد

اوایل رابطه انقد خودشونو دور از دسترس نگه میدارن که مرد خودشو به آب و اتیش میزنه تا بهش برسه و این باعث میشه کم کم این خانم واسه این اقا تبدیل به یه هدف بشه 

هر چیزیم که تو زندگی تبدیل به هدف بشه بعد رسیدن بهش ارزششو از دست میده.

تو ازدواج نمیشه همیشه متناسب با کتابا و پیجای زرد اینستا جلو رفت و همیشه نقاب سیاست به چهره داشت 

شما باید خود واقعیتو به شخص نشون بدی و بفهمی قبولت داره یا نه اگه قبولت داشته باشه هیچوقت باهاش به مشکل نمیخوری

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان