2777
2789
عنوان

سروصدای همسایه طبقه بالایی

960 بازدید | 26 پست

سلام دوتا بچه کوچیک دارم که کوچیکه نه ماهشه.بشدت به سروصدا حساسه متاسفانه دوماهی میشه همسایه طبقه بالایی اومدن و مرتب صدای کشیدن مبل و وسایلشون میاد .جوری که خودم هر شب عادت دادم زود بخوابم چون بچه ها زود بیدار میشن .یه بار به مدیر ساختمون گفتیم بهشون بگه فایده نداشت الانم شوهرم محترمانه بهشون گفت ولی مرده با داد و هوار میگفت اپارتمان همینه.میخوای برو.....چند شب پیش هم تا ساعت دوازده شب داد و هوار و فریاد نذاشتن بخوابیم الانم لج کردن متاسفانه و خودشون میگن ما فرهنگ اپارتمان نشینی نداریم که اعتراض داریم.خیلی پر ازدحامن.ما بچه هامون ساکت و ازارمون به کسی نمیرسه و همیشه رعایت کردیم.واقعا نمیدونم چیکار کنم.الانم شوهرم بامن دعواش شد که مقصر منم که همش اعتراض دارم

بهش بگو یه چیزی شنیدی وگرنه اصلا نمیدونی فرهنگ اپارتمان نشینی یعنی چی!!!

زنگ بزن ۱۱۰ بگو مزاحمت ایجاد میکنن چند تا همسایه هم بیان تایید کنن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تازع اومدن دارن خونه رو میچینن حق دارن

ولی بیشعورن که بجای مغذرت خواهی طلبکارن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خدا کمکتون کنه، شما با احشام طرف هستین. 

نادان ها نه تو خانواده چیزی یاد گرفتن ، نه تو مدرسه. همینطوری ریختن تو جامعه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

چقدر بیشعورن بعضیا

متاسفانه از بین اینهمه فقط این همسایه اینجورن.چند وقت پیشم قبل اینکه بیان شیراب رو رها کرده بودن کابینتی که تازه سفارش داده بودیم پشتش کلا نم گرفت و نابود شد