2777
2789
عنوان

مهمون بی موقع😭😂

255 بازدید | 11 پست

خانوما مهمون امده خونمون منم اومدم تو اتاق دسشویی دارم چه غلطی کنم😭اناق خودمم نیس لباس ندارم اینجا😭معلوم نیس کی برن😭داداشم هعی میاد تو اتاق الان پریدم تو کمد دیواری دیده نشم😭

با شلوار گل گلی و تیشرت خیلی خیلی گشاد برم بیرون زشته؟موهامم ژولیدس😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چیییه😭😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

با موبایلت زنگ بزن به تلفن خونتون به مامانت بگو برات لباس بیاره ،بعدهم بگن خواب بوده الان بیدار شده 

مهموناتون رو هم یواش یواش بدرقه کنید برن خونشون تا کی میخوان بشینن  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

نفرت دارم از مهمونی که خودش خودشو دعوت کنه

منممم اخه کی اینموقع شب میاد مهمونییی

خونشون دوره اگه امشب بمونن چی

با موبایلت زنگ بزن به تلفن خونتون به مامانت بگو برات لباس بیاره ،بعدهم بگن خواب بوده الان بیدار شده& ...

اخه ی مشکلی هست قبلش داشتم ارایش میکردم خیلی ناشیگرانه ریدم ب صورتم😭

خیلی ریلکس برو سلام کن کارتو انجام بده و برگرد تاکید میکنم برگرد😂😂

اخه اینطوری نمیشه رفت بیرون

اخه ی مشکلی هست قبلش داشتم ارایش میکردم خیلی ناشیگرانه ریدم ب صورتم😭

بگو یه چیزی بیارن صورتت رو هم پاک کنی 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده