2777
2789
زیر ۲۴

اتفاقا بهترین سن بالای 24 هست تازه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه خواستگاری بالای ۳۲ سال هجوم میبرن دختر۱۷ ساله آدم میمونه بله بگه 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بستگی داره. عقلش که رسید و بدنش اماده بود.

به حرف بعضی ها گوش بدی کراش رل و از این مسخره بازی ها رو میخوان تا سن زیاد داشته باشن و بعد چند تا شکست عشقی و ی بچه تو سن 40 سالگی و بعدشم طلاق. و با غرور  و بدبختی بیان بگن فلان و بهمان

بنظرم برا ازدواج مطلقا نمیشه سن تعریف کرد

من شخصا موقعی رو می‌پسندم که خانم مستقل و درآمد داشته باشه و بتونه تو مسیر آرزوهاش حرکت کنه 

بعدا میتونه تو همون مسیر با کیس مناسب خودش هم ازدواج کنه

شخصا اعتقادم همینه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
متاسفانه خواستگاری بالای ۳۲ سال هجوم میبرن دختر۱۷ ساله آدم میمونه بله بگه 

یکی با من دوسته۳۷سالشه هرروز میاد درخونمون دنبالم میریم دوردور بعد میاره باز خونمون نیت آشنایی ازدواج

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

اسی سعی کن مستقل بشی بعد 

تو ازدواج هیچی وجود نداره 

من یه خانمی میشناسم تو همین سایت ۲۲ سالشه و شوهرش بیکاره و از پس خرجی برنمیاد،این خانم هم نه تحصیلات داره نه چیزی و داره طلاق میگیره

ولی یکیم میشناسم همسن این خانم مجرد و مستقل و خوشتیپ و شاغل 

پس اصلا ازدواج ملاک نیست

مگر اینکه یه فرد مناسب بیاد و واقعا ببینی خوبه که ازدواج کنی

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
نه نیست من براش دلیل دارم 

چه دلیلی منطقی تر از اینکه تا قبل از اون سن  سن درس خوندن و پیشرفته و هنوز معیار ها ثابت نیستن؟

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
چون میانگین سن ازدواج دختران تو ایران ۲۴ یعنی بالا تر از اون میشه دختر مجرد سن بالا مثل من 

ولی میانگین سن طلاق هم تقریبا همین قدره

پس به خودت چیزی رو تلقین نکن

چه دلیلی منطقی تر از اینکه تا قبل از اون سن  سن درس خوندن و پیشرفته و هنوز معیار ها ثابت نیستن؟

اینا که شما میگی همه درسته

ولی جامعه ای مثل ژاپن که میانگین سن ازدواج دختران ۲۹

اینجا سنت بره بالا دیگه خواستگار نمیاد

💍♥ i said yes