2777
2789
عنوان

امشب

91 بازدید | 6 پست

اینجا مینویسم که به یادگار بمونه،ولی تو خدایا یادت بمونه😊

زمانی که ازدواجم بهم خورد(سر دخالتای بی مورد خانوادش)عقد و اینا نبودیم فقط قرار بود باهم ازدواج کنیم که نشد،پسر خاله ی من رفت نشون خرید و با گریه نوشتم چقدر قشنگه مبارک باشه خوشبخت بشید الهی که واقعا از ته دلم ارزوی خوشبختی براشون دارم برای همه

یادت باشه:وقتی عروسیشون شد گفتم چرا کسی کنارم نیست که کنارش باشم..

امشبم وقتی فیلم عروسیشونو دیدم یادم میمونه که خیلی نشونه ها بهم دادیو نشد که نشد!!!من ارزوی خوشبختی واسه همه دارم ولی چرا من نه؟!یعنی خدا به حرف ادماس که همیشه میگفتن مامانت ام اس داره مستاجرید نمیتونی ازدواج کنی؟!خدایا یادت بمونه تو کاری با دلم کردی که هیچ بنی بشری تو دنیات نمیتونست کنه

با کسی که اوردی تو زندگیمو نشد…

با نشونه هایی که بهم دادیو مسخرم کردی…

با اونهمه امیدو ارزو

با اونهمه حرفی که شنیدم

با مادری که ازم گرفتی که حتی نمیتونم باهاش تو خیابون راه برم

با خانواده ای(همسر و فرزند)بهم ندادی

حسرت مادر شدنو تو دلم گذاشتی

اره امشبو یادم میمونه خدایا که با دلم چیکار کردی!😢

یادم میمونه چیکار کردی…میدونم نمیشه دیگه…ولی اومدم پیشت یه خونه بهم بده که اساس کشی دیگه نکنیم کمرم خوب نیست همش پاهام بی حسه،یه شوهر خوب بده باهاش حالم خوب باشه،یه دختر با پسر بهم بده مادر بودنو تجربه کنم،مامانمم بتونه باهام راه بره همین خدا اینارو اون دنیا بهم میدی؟!یا اونجاهم مثل امشب و شبهای بعد بیرحمی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم، ان شاءالله بزودی بهترینها رو بهت میده که در راس همه ی اونها سلامتی و شفای مادرت هست، آمی ...

خدا نکنه قسمت منم همین بوده فقط زودتر برم اون دنیا اینجا به درد من نمیخوره

مطمئن باش قسمتت یه آدم خیلی خوبه، میدونم زندگی خیلی برات سخت گرفته شده ولی با تمام وجودت بخواه که خوشبخت بشی، اینم بدون اون ادم قسمتت نبوده، امیدوارم خوشبخت ترین بشی 

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

اینجوری نگو ب خودت

تو با ارزشی

محکمی

سختی

با اراده‌ای

خدا ب هرکسی ک تواناییش بیشتره بیشتر بهش نظر داره

با دید خوب ببین

خدا بد بندشو نمیخواد مطمئنم

سر خودتو گرم کن

کار کن

رو خودت رو زندگیت تمرکز کن

خودت زندگیتو بساز

تو میدونی با مردن چیزی تموم نمیشه؟

هر کدوم از ما انقدری متولد میشیم و میمیریم و دوباره ب دنیا میاییم و میمیریم تا روحمون رشد کنه ب درجه والا برسه

خداوند عادله

بزرگه

داناست

میدونه بهترین چیز برای بندش چیه

پس با مردن چیزی تموم نمیشه چون روح تو هنوز کامل نیست تو باز ب این جهان ب دنیا میای منتهی با ی شرایط دیگه

ولی اگه ناشکر باشی و ب خودت صدمه بزنی

توی جهان بعدی ک ب دنیا میای دوراز جونت یک معلول یا ی جور دیگه ب این دنیا برمیگردی

منم هزار تا مشکلات دارم شاید خیلی بیشتر از تو

حساتو درک میکنم

منم ی بچه میبینم دلم ضعف میره

ولی حتما حکمتی داره

شاید تو جهان قبلی من ی اشتباهاتی انجام دادم ک الان باید حسرت بکشم

یا شایدم ب صلاحمه بهترین صلاح من اینه ک اینجوری زندگی کنم

دوست من خیلی این مباحث زیاده و عمیق و دانش زیاد لازمشه ک ب تو کمک کنه

و از زندگیت لذت ببری

فقط میتونم بهت بگم تو شناختی از خودت نداری

مثل هزاران نفر دیگه

من دارم میرم کلاسای خودشناسی

توام میتونی بری

یا پادکست گوش بدی اموزش ببینی تا اول خودتو بشناسی بدونی باید چیکار کنی برای چی ب این دنیا اومدی خدات رو بشناسی و هزاران چیز دیگه

حل و حس و انرژی خودتو خوب کن

ب فکر خودت باش

بجنگ تو خیلیییی قوی هستی

خدا تو رو خیلی خیلی دوست داره

❤️❤️

مطمئن باش قسمتت یه آدم خیلی خوبه، میدونم زندگی خیلی برات سخت گرفته شده ولی با تمام وجودت بخواه که خو ...

دیگه ذوق هیچیو ندارم!میدونمم کسی قسمتم نیست خدا فقط داره باهام بازی میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز