2777

من زانو چپمه بدبختی اینجاس همش ۱۶سالمه😑💔

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ورم داره بخاطر التهابه.  آب آورده زانوت؟

اول درد زانو داشتم ورم نداشت بعدشش ماه گذشت ورم داره نه زیاد کمه ازسمت بغل زانوم ورم داره به سمت داخل پام یعنی آب اورده

اول درد زانو داشتم ورم نداشت بعدشش ماه گذشت ورم داره نه زیاد کمه ازسمت بغل زانوم ورم داره به سمت داخ ...

باید بری دکتر عزیزم. ویزیتت میکنه و مطمئنا ضد التهاب بهت میده. حتما به زانوت فشار آوردی 

اول درد زانو داشتم ورم نداشت بعدشش ماه گذشت ورم داره نه زیاد کمه ازسمت بغل زانوم ورم داره به سمت داخ ...

وای دقیقا مامان منم همینطور شده 

خیلی هم درد داره 

خورد زمین، دیگه بعدش اینجوری شد😔😔😔😔

❤️دنیام پسرام❤️
میگم نکنه رماتیسم باشه 

نمیدونم. من تجربه اینجور زانو دردی رو داشتم اما به دلیل آسیب و پرش تو والیبال بود. یه مدت بعدش کوهنوردی رفتم موقع بالا رفتن صدا داد و چنان ملتهب و دردناک شد که نگو. خودم به پام صدمه زدم متاسفانه

مامانم اینجوری شده، ضد التهاب هم میخوره فایده نداره😔

عزیزم مامانت باید بره دکتر ارتوپد. من تو ورزش بی احتیاطی کردم و زانوم دقیقا همون مشکلی که رو پیدا کرد که اسی نوشته. دردش از همون قسمت ها بود. رفتم دکتر ام آر آی نوشت و بعد نتیجه رو که دید گفت مینیسک زانوم پاره شده اما رباط پام سالمه و نیازی به عمل نداشتم. و غضروف ساز و دیکلوفناک و ملوکسیکام و اینا نوشت برام. 

حالا مامان شما قضیه اش فرق میکنه بنده خدا. میدونی که با یائسگی ، کلی بیشتر از ماها دچار پوکی استخوان میشن، یا فرسایش دو استخوان دارن تو مفصل. برای همین مهمه که حتما دکتر برن عزیزم.