2777
2789
عنوان

لعنت به شپش .

3394 بازدید | 138 پست

الان چند روزه فهمیدم از هم اتاقیم گرفتم اتاقمو جدا کردن.آبروم داره میره.کلی پول جمع کردم ذره ذره.چیز میز بخرم.اما این لعنتی داره همشو به باد میذه😭.حالا خدا کنه خوب بشم جلوی این همه دانشجو ها آبروم داره میره.

قدر سلامتیتونو بدونید😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا یه قطره هست بخدا باورت نمیشه یه بار بزنی تمام شپشه و و چیزای سفید اسمش چیه همونه همش میمیرن فقط ...

برا بچه سه ساله هم میشه استفاده کرد؟

منم امروز فهمیدم دخترم داره

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

قطره کیمیا بخر ۱۳۰تومن دخترم زد  از این قطره دوبار زدم فعلا که چیزی ندیدم نمیدونم پاک شده یانه شپش که نداره خداکنه رشک ها پوچ شده باشن 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
من تازه فهمیدم گرفتم حالتو درک میکنم  موهاتو بزن هر روز خدا برو حموم با تاید بشور سرتو بعد با ...

نه چرا موهاشو بزنه 

من خواهرم از هم کلاسی هاش گرفته بود 

همه ما گرفتیم اما فقط یه بار از همین قطره شپش زدیم با سرکه یا آب قاطی کردیم تمامش رفت 

من تازه فهمیدم گرفتم حالتو درک میکنم  موهاتو بزن هر روز خدا برو حموم با تاید بشور سرتو بعد با ...

واقعا اون کامنتی که یه نفر گذاشت با مسخره گفت شپش گرفتی دلم خیلی ازش گرفت.اون دو روز اول وقتی اینجا پیام میدادم حال روحیم خیلی بد بود .ممنونم از کسایی که کمکم کردن روحیه دادن بهم.هر چند با اینکه باز حالم بد میشه اما سعی میکنم به خودم بیام و به موهام برسم.خدایا کمکم کن🤲