سلام دخترم ديروز تب شديد داشت پاشو كردم و شياف زدم كنترل شد امروز صبح تمام بدنس كهير قرمز زد و دون دون شد پماد كالامين استفاده ميكنم الانم تبش برگءته صورتش كبود شده و اطراف بينيش قرمزه چيكار كنم ؟
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شهر ما اکثرا رو گرفته بچه های کوچک اذیت میشن تب شدید میگیرن که با شیاف فقط یکم کنترل میشه
مرتب پاشویه بده
دون دون قرمز پشت کمر و جاهای دیگه میزنه خیلی زیاد اشکال نداره بخاطر همون تب ویروسه بعد دوسه روز خود به خود خودش میره نگران نباش
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت