2777
2789
عنوان

دلم شکست

106 بازدید | 8 پست

فردا اولین جلسه ویولنمه

متاسفانه برا شوهرم کاری پیش اومده و باید بره سرکار

مجبور بودم بچمو بذارم پیش مامانم کلاسمم کلن نیم ساعته و با ماشین کلن پنج دیقه راهه تا خونه مامانم

اما مامانم لطف کرد و گفت من بچه واسه کسی نگه نمیدارم و نرو🥲

خانواده شوهرمم کلن بچه واسه کسی نگه نمیدارن

بعد دو سه سال میخواستم برم ی چیزی یاد بگیرم ک این شد نتیجه ش...

تازه بچه من شلوغ نیست ک بگی از شر و شیطونی نگهش نمیدارن...اونوقت سه تا بچه ی خواهرم ک انقد شلوغ و بهم ریز کن هستنو نگه میداره...

هیچ توقعی نیس فقط دلم شکست...مگه من دخترشون نیستم یا بچه م نوشون نیس؟!!!این همه تبعیض اخه؟!!!!ی بار دیگم سر عمل بینیم گفت بچتو نگه نمیدارم نرو عمل کن

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بهت حق میدم
نمیتونی بچتو هم با خودت ببری
اونجا مداد رنگی دفتر بده دستش یه گوشه بشینه نقاشی کنه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور

زنگ بزن آموزشگاه بگو این جلسه نمیتونی بیای از جلسه بعد میری

بعد هم بچه‌اتو ببر یه مهد ثبت‌نام کن کلاسی باشگاهی چیزی 

که همون تایمی که تو کلاس داری اونم سرکلاس باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بهت حق میدم نمیتونی بچتو هم با خودت ببری اونجا مداد رنگی دفتر بده دستش یه گوشه بشینه نقاشی کنه

دی میشه دو سالش

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
غصه نخور زنگ بزن آموزشگاه بگو این جلسه نمیتونی بیای از جلسه بعد میری بعد هم بچه‌اتو ببر یه مهد ثبت ...

اخه زیر دوساله

عزیزممم اون فندوقو ببری اموزشگاه همه عاشقش میشننن😍😍😍

اخه نمیدونم میشه ببرم یا ن