2777
2789
عنوان

ازدواج

124 بازدید | 11 پست

میخواستم یک سوال بپرسم تجربیات هم استفاده کنیم اولین بارمه تایپیک میزنم میخواستم بدونم  چطور به پسرایی که دنبال زیبایی اند برای ازدواج میشه اعتماد کرد که شوهر خوبی میشن؟ آخه زن و مرد تا آخر عمر که زیبا نمی‌مونن  یک روزی پیر میشن اونوقت چطور بخصوص پسره می‌تونه زنشو قیافشو تحمل کنه؟  اونوقت پسره باید زنشو بندازه دور ؟ شما خودتون همچین خواستگاری داشته باشید بهش اعتماد میکنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیچیده است خیلی؟ 😅 آخه همیشه یک ترسی دارم یک وقت آدم پیر میشه اونوقت شوهر دوست نداشته باشه ؟

اگ عاشقت باشه همجوره میخوادت

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

پیچیده است خیلی؟ 😅 آخه همیشه یک ترسی دارم یک وقت آدم پیر میشه اونوقت شوهر دوست نداشته باشه ؟

خب میخوای چیکار کنی

آینده نگر نیستم که😅

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
خب میخوای چیکار کنی آینده نگر نیستم که😅

یکیو پیدا کنیم که بخاطر قیافه‍ فقط نخواد ؟ ولی پیدا میشه؟ اولویت پسرا همش قیافس؟شما کسی بوده که حس کنید بخاطر خودت واقعا میخوادت مثلا یک روزی مریض شدی قیافت داغون شده بازم دوست داشته ؟

یکیو پیدا کنیم که بخاطر قیافه‍ فقط نخواد ؟ ولی پیدا میشه؟ اولویت پسرا همش قیافس؟شما کسی بوده که حس ک ...

کسی که واقعا دوستت داشته باشه صرفا قیافه واسش ملاک نیست دوست عزیز

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️