2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم رابطه من و شهاب تموم یا دوباره میاد سراغم؟

چن وختع رفتع ؟

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

چن وختع رفتع ؟

نرفته از دیشب سر بد قولی و سرد بودن من هر چی از دهنم دراومد توی پیام براش نوشتم امروز م نوشتم اونم سکوت کرد هر چی گفت م عکسی نمیخوای بگو اگرم میخوای بگو جوابم نداد 

عزیزم به حست شهاب بیماری روحی روانی نداره ؟

حالت افسردگی دارع اکثرا تو خودشع ی جورایی با خودش درگیره خودشم نیمدونه چی‌میخاد دقیقا..ینی‌تمرکز رو ی موضوع نداره افکارش پراکندس..ولی سراغتو میگیرخ

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

عزیزم ما الان چندماهه کات کردیم ، بنظرت کسی تو زندگیشه؟

ن کسی نیس.بهتم فک می‌کنه.

عزیزجانم میشه منم بگی کراشم کی بهم پیشنهاد میده ؟ یکساله که از هم خوشمون میاد 

اون مطمئن نیس از دوس داشتنت..فک می‌کنه این رفتارت عادی هس.و میترسع بیاد جلو ک ردش کنی

حالت افسردگی دارع اکثرا تو خودشع ی جورایی با خودش درگیره خودشم نیمدونه چی‌میخاد دقیقا..ینی‌تمرکز رو ...

وای ماشالله به حست...دقیق گفتی .‌عزیزم با این اوصاف بدرد زندگی میخوره به مشکل بر منیخورم باهاش

حالت افسردگی دارع اکثرا تو خودشع ی جورایی با خودش درگیره خودشم نیمدونه چی‌میخاد دقیقا..ینی‌تمرکز رو ...

عزیزم قرار بوده تا ده روز دیگه بیاد خواستگاری به حست میاد یا نه ؟