2777
2789
میشه اینم جواب بدی🙃 مرسییی یه دوست دارم اسمش فاطمه باهاش قهرم من قهر کردم  بنظرت باهم آشتی م ...

سعی کن آشتی نکنی هر چ دورتر بهتر..اگم آشتی کردی حد و حدود بدونید زیاد باهاش صمیمی نشو از دردودلات نگو ک ب سرت میکوبه

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو زندگی مشترک زیاد دخالت دارین و بگومگو..بعدشم این آقا خودش زیاد نرمال نیس.چطو میتونی با همچین کسی ...

کی ازدواج میکنم با فامیل یا غریبه ؟

چه غریب ماندی ای دل🖤

[QUOTE=316207905]آره خانواده اون[/QUOTEالان کلی دعات کردم عزیزم من ی مشکلی دارم خیلی ازارم میده اینج ...

مرسی عزیزم..واقعا ی دعای شما خوبان نیاز دارم.. انشاالله عاقبت ب خیر شی.

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

سعی کن آشتی نکنی هر چ دورتر بهتر..اگم آشتی کردی حد و حدود بدونید زیاد باهاش صمیمی نشو از دردودلات نگ ...

اوهوم خودمم دوست ندارم آشتی کنم ...

ولی میتونی حس کنی چندوقت دیگه میاد آشتی میکنیم ؟ 

خدایا تو پناهم باش.

کی ازدواج میکنم با فامیل یا غریبه ؟

ی فامیل میاد ولی خوشت نمیاد قبول نمیکنی..از طریق یکی از دوست و آشناها با ی غریبه ازدواج میکنی

اوهوم خودمم دوست ندارم آشتی کنم ... ولی میتونی حس کنی چندوقت دیگه میاد آشتی میکنیم ؟ 

دقیقا الان داره با خودش میگه ک شما باید پیش قدم شین

الهی فداش بشم من بخدا هرفالی ام که میگیرم همینو میگه.دورت بگردم خدا دلتو شاد کنه ممنون ❤️🌹🌹😘😘😘

خاعش گلم.. عاقبت به خیر شی قشنگم 

دقیقا الان داره با خودش میگه ک شما باید پیش قدم شین

مرسی عزیزم خوشبخت باشی الهی

ببخشید اذیتت میکنم میشه سوال دیگه بپرسم

چقدر دیگه ازدواج میکنم با غریبه یا فامیل

چجورریه وضع مالیش 

خدایا تو پناهم باش.