2777
2789
عنوان

عشق بچگی

207 بازدید | 24 پست

من از بچگی عاشق پسر فامیلمون بودم و هر وقت میرفتیم خونه بزرگترا جمع میشدین  همش نگاش میکردم و اون اصلا حتی یه بار هم نگاه نمیکرد..و من همیشه در حسرت یه توجه کوچیک بودم..میگن بعضی پسرا عاشق باشن اصن نگا نمیکنن درسته؟🥺بعدش سالها گذشت و بزرگتر شدیم و بازم بی تفاوت بود و من همچنان عشق تو قلبم داشتم و زبونی که نمیتونست بهش بگه..یه مدت بعد نامزد کردم روزای سختی گذروندم و خوابای زیادی ازش دیدم که تو خواب حتی منو بغل کرد...همش عذاب وجدان دارم که چرا حداقل نپرسیدم ک اونم دوسم داره یان؟ شاید اونم به فکرم بوده و از ترس اینکه من برم به کسی بگم سمتم نیومده؟؟ توروخدا بگید بدونم چون هنوزم هر از گاهی به خوابم میاد🥺🥺🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم کی چی میخوای به چی برسی اخه  میخوای بگیم علاقه داشت

عزیزم نامزدی تو 

می‌دونم سخته ولی ممکنه تو اشتباه برداشت کردی چون خب میدید ممکنه از دستت بدع کاری باید میکرد 

بچسب به خودت و نامزدت چون الان اون تو کارو زندگی خودشه 

بعدشم حرف چرتیه مگه میشه ادم عاشق یکی باشه و کلا نگاش نکنه😐والا اولین باره میشنوم 

بنظر من لااقل نگاش میکرد نظر تو چیه😐 منظور یه نگاه خیره ای یا یه توجه کوچکی دیگه کمترین توجه نگاه ه ...

آره اگه بهش علاقه داشت حتما نگاهش میکرد ..اونم نه نگاه عادی ..یه نگاه تابلویی میکرد که به غیر از اسی بقیه هم می‌فهمیدن خبریه

حسنا هستم

آره اگه بهش علاقه داشت حتما نگاهش میکرد ..اونم نه نگاه عادی ..یه نگاه تابلویی میکرد که به غیر از اسی ...

دقیقا 😅 

بابا لامصب کراش من یجوری نگاه میکنه اونقدر تابلو تاحالا هیشکی اونطوری نگام نکرده بود 😅 خیلی‌ حس خوبیه😐😅♥️ حالا من نگاه کردنی هم نگاشو ورنمیداره ها پر رو تشریف داره😐

گاها هم اصلا محل نمی‌ده کلا نگاه نمیکنه 🤣

متاسفانه مال من غریبس رفتار دیگه ای ازش نمی‌بینم که بفهمم حسش چیه