2777
2789
عنوان

مربی خصوصی رانندگی غرب تهران؟؟

170 بازدید | 13 پست

سلام 

مربی خانم کاربلد و خوبی رو ترجیحا غرب تهران سراغ دارید؟،گواهینامه دارم ولی جاهای شلوغ میترسم میخوام مهارتم بیشتر شه...و نمیخوام هی فکر ماشینش باشه و جای من ترمز کلاج بگیره!اگر کسی رو میشناسین ممنونتون میشم🌺🌻

سلام عزیزم مربی من سمت شرق کار میکنه. ولی مطمئن باش ارزشش رو داره که با ایشون کلاس برداری

یه خانم فوق العاده دقیق و کاربلد. که هم آموزش دقیق دارن وکارشون وجدانی هم اخلاقشون عالیه

خانم ربیعی 09127617994 

سلام منم باآقای کربلایی رفتم آموزش کارشون واقعا عالی بود میتونم بگم یکی ازبهترین مربیهای ایران هستن من الان خودم تنهایی رانندگی میکنم واززحمات ایشون قدردانی میکنم 09108606882جناب کربلایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باآقای کربلایی رفتم آموزش کارش عالی بود منم راضی بودم آره اون خانم درست میگه مربیهای آموزشگاه واقعا پولکی شدن منم رفتم چندجلسه باچندنفر ازمربیها آموزشگاه هم خانم وهم آقا واقعا پولو که آموزشگاه میگیره مربی همش یاباتلفن حرف میزنن یا دارن وقت کشی میکنن کلا یکساعت و ۲۰ دقیقه اموزش میدن رفتم مربی آقاگرفتم اونم حالو حوصله نداشت عصبانی بود فقطم مواظب ماشینش بود که خراب نشه منم آقای کربلایی رو به من معرفی کردن هم بنظم بود وسرتایم اومد وسرتایم هم پیداکردن آموزش هم باید ببین خودتون متوجه بشین ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی

سلام اقای کربلایی یکی از بهترین مربیهای رانندگی هستن منم به دوستان ایشون رو معرفی میکنم 09108606882 ...

اقای کربلایی یه مربی خوب وباوجدانی هستن بخاطر همینه تمام کسانی که باایشون رفتن نظرات خوب میزارن 

سلام منم کلاسم با اقای کربلایی تموم شد وخیلی ازکارحرفه ای ایشون راضی بودم خداخیرش بده 09108606882 اق ...

سلام آقای کربلایی درآموزش بینظیر هستن من مثل ایشون مربی باادب وباحوصله وباکلاس ندیدم واقعا آقای کربلایی عالی بودن