2777
2789
عنوان

زندگیم مسخره شده

210 بازدید | 18 پست

هر چند وقت یه بار با شوهرم دعوام میشه من سر و صدا می کنم اونم فحش میده و کتک می‌زنه همه اطرافیان رو خبر می کنیم هی میگیم طلاق طلاق و آبرومونو می بریم و بعد دوباره آشتی می کنیم....

زندگی شما هم اینطوریه؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجوری حرمت ها از بین میره.بین بقیه بی اعتبار میشین .برید مشاوره خودتون مشکلاتتون و حل کنید 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
چطوریه؟ چی کار می کنید که خوبه زندگی تون

دعوا و بحث داریم ولی به بقیه نمیگیم بین خودمون یه جوری حل میکنیم

دعوا و بحث داریم ولی به بقیه نمیگیم بین خودمون یه جوری حل میکنیم

من کتکم زد به بزرگترهام گفتم که دعواش کنن ولی خب اونا نصیحت کردن. اشتباهه ینی؟ نباید حساب ببره دست بلند نکنه؟

من کتکم زد به بزرگترهام گفتم که دعواش کنن ولی خب اونا نصیحت کردن. اشتباهه ینی؟ نباید حساب ببره دست ب ...

چندبار تاحالا اینجوری شده؟

تقریباً ۵ بار دست بلند کرده از اول زندگی تا حالا. ایندفعه من به بزرگترهام گفتم

اگه باز زد برو پزشکی قانونی نامه بگیر ‌.بترسونش که شکایت میکنی شاید اثر گذاشت.سرچی دعواتون میشه؟

مث ما با این تفاوت ک اون بروز میده دعوا رو یعنی الان چخارساله داریم هر سری طلاق میگیریم😐

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜