2777
2789
عنوان

تو ماشین با شوهرم دعوام شد

1006 بازدید | 36 پست

خیلی تند میره یعنی ماشین پرواز میکنه من حالت تهوع گرفته بودم سرش داد زدم یواش برو چه خبرته میخوای جنازه مون برسه شیراز 

گفت به تو چه صداتو برای من بالا نبر

من هیچی نگفتم  بعد خودش با خودش یواش یواش می گفت اونوقت میگن باهاش درست رفتار مگه میذاره تا زور بالاسرش نباشه حریفش نمیشی

از خودم بدم اومده که انقدر ضعیفم تا یه چیز بهم میگه میزنم زیر گریه دستش رفته تو پوستم

بی صبرانه منتظرتم آروانم

چند ساعت تو مسیر بودین؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ب شدت ضعفمه تا کسی سرم داد میزنه یا دعوام مکنه میزنم زیر گریه 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
هنوز نرسیدم زده کنار استراحت کنیم حالم بهم خورده ست

حق داری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چون میبینن ما چیزی نمیگیم و فقط گریه میکنیم به رفتارشون ادامه میدم

من دادم میزنم و این بروز احساسات برام ی نوع ضعفه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

چه نفهمه تو الان حامله ای باید درکت کنه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

دلت خوشه خواهر نمیدونم شانس ما اینه یا همه مردا همینن اصلا درک ندارن بارداری غیر بارداری هم نداره&nb ...

تربیت ندارن ننشون براشون وقت نزاشته 

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12044856/اگه-پدرشوهرتون-بیاد-خونتون-۲ماه-بمونه?

postId=310421235

بزرگواری کنید گزارش بزنید فداتون شم

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
2790
2778
2791
2779
2792