2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوز پرتو كردم دارم شيمي درماني ميشم بعد عمل 😔😔😔

عزیزم خوب میشی گلم.. این روزا میگذره کدوم قسمت درگیر شده؟ رکتوم هستید؟بعضی از مدلا توی کنسر ولون باید اول پرتو و شیمی بشن نگران نباش توکل بخدا کن.. استیج ۳ هستید؟ منم همسرم استیج ۳ هست.. دکتر در مورد درمان چی گفتن؟ چند لنف درگیر شده

عزیزم خوب میشی گلم.. این روزا میگذره کدوم قسمت درگیر شده؟ رکتوم هستید؟بعضی از مدلا توی کنسر ولون بای ...

بله منم سه هستم يك غدد لنفاوي در گير بود مال من ركتوم دوازده سانتي مقعد..درمان كه اول پرتو و قرص شيمي بودم الان تا شش جلسه بايد شيمي تزريق كنم كه دو جلسه انجام دادم تموم بشه شيمي تزريق بعد عمل و اينكه دكتر گفت بعد عمل ديكه شيمي ندارم …توده مال من شش سانت بود كه بعد پرتو كوچيك شد نظر دكتر اينه با شيمي از بين بره بعد عمل

بله منم سه هستم يك غدد لنفاوي در گير بود مال من ركتوم دوازده سانتي مقعد..درمان كه اول پرتو و قرص شيم ...

من مطمئنم خوب خوب میشی بهتر از روز اول توکل بخدا کن . . من زیاد دیدم استیج ۳ که درمان شده.. اول توکل و بعد قوی بودن❤❤