2777
2789
عنوان

مهمونی بدموقع😫😫

275 بازدید | 14 پست

اقا من چیکار کنم ؟؟؟؟؟ 

ساعت ۴ و نیم دعوتمون کردن امشب مهمونی 

دو تا ادم خاص هم میان 😣

لباس پاییزی مناسب یکی دارم که کثیفه الان تو ماشینه 

حموم نرفتم اصلاح نکردم و شومیز خوب هم ندارم 

دلم میخواد بشینم زار بزنم 

هم مهمونی دوس دارم هم ازینکه نرم اعصابم به هم میخوره 

چون دو روز دیگه باید دعوتشون کنیم و من کل روز باید کوزتی کنم 🥲 شام نخورده و دهن سوخته به مامانم میگم نمیام غر میزنه اگر به بابام بگم ک دیگه هیچیییی

شما بگید من چه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه لباسو دورتندبذاری خشک بشه بعداتو کنی؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

از ادم بی ملاحضه بدم میاد. 

مهمونی یهویی میشه؟ 

مگه میشه؟ 

مگر مهمونای دیگه بدون دعوت باشن و به یه خانواده دیگه هم بگن بیایید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم من جات بودم سریع میپریدم حموم وتقاطی که معلوم میشن رو شیو میکردم تو مدتیم که حموم هستم لباسشوی ...

مرررسی بعد خوندن پیاما رفتم اماده شدم و زودی رفتم 

خیلی خوش گذشت 

الان پاشو برو یه دوش بگیر بالاخره یه مانتوی خوشگل داری که بپوشی آرایش کن ادکلن بزن به خودت برس برو&n ...

پیاماتون خیلی خوب بود 

بم انگیزه داد 

پاشدم حاضر شدم 

جالبه یکساعته به همه کارام رسیدم حتی  لاکمم زدم 

رفتم مهمونی و خ خوش گذشت دمت گرم 

نمیشه لباسو دورتندبذاری خشک بشه بعداتو کنی؟

دقیق همینکارو کردم 

مرسی دوست گلم از راهنماییت 

مهمونی خیلی بم خوش گذشت 

نمیدونم چرا اون موقع لجم گرفته بود یک ساعت درودیوارو نگاه کردم 

عوضش یکساعته اماده شدم